20 Aprilie 2012

Expat francez despre alegerile din Hexagon: Cursa prezidentiala a fost foarte stransa. Sunt curios sa vad rezultatele



Pascal Prigent, cel care conduce de un an si jumatate subsidiara locala a producatorului britanic de medicamente GlaxoSmithKline (GSK), declara ca va participa la alegerile prezidentiale din Franta si ca este foarte curios sa vada rezultatele.

“Duminica, in ziua primului tur al alegerilor prezidentiale (22 aprilie – n.r.), sunt intr-o calatorie de business, asa ca din pacate nu voi putea vota, chiar daca m-am inscris pe lista de votanti deschisa la Ambasada Frantei din Bucuresti”, a spus Pascal Prigent (foto) pentru Wall-Street.ro.

Cu toate acestea, directorul general al GSK Romania va participa la al doilea tur de scrutin, pe 6 mai.

Intrebat despre posibilul rezultat al cursei, seful companiei farmaceutice a declarat ca a fost o competitie foarte stransa intre mai multi candidati si ca este, la fel ca orice francez, de oriunde in lume, curios sa vada cine va fi viitorul presedinte al Frantei.

Potrivit celor mai recente sondaje din Hexagon, Nicolas Sarkozy, actualul presedinte, si Francois Hollande (Partidul Socialist) vor ramane in turul al doilea, cursa pentru Elysee urmand sa fie castigata de candidatul socialist.



Citeste si