11 Aprilie 2016

Noi arestari in Belgia: mai multi suspecti, inclusiv un complice al lui Abdeslam



Mai multe persoane, suspectate de legaturi cu atentatele din 22 martie de la Bruxelles, au fost arestate in Belgia, a anuntat Parchetul federal, iar potrivit presei, printre ei se afla si Mohamed Abrini, un belgo-american filmat in compania lui Salah Abdeslam inaintea atacurilor de la Paris.

"Parchetul federal confirma ca au avut loc mai multe arestari in cursul zilei, in legatura cu atentatele de la aeroportul Zaventem din Bruxelles si de la metrou", a informat institutia, citata de Le Figaro, scrie Mediafax.

Mohamed Abrini, un belgo-american de 30 de ani care era urmarit pe plan international, a fost arestat vineri la Anderlecht, informeaza VRT, potrivit Le Soir. Pe data de 11 noiembrie, acesta a fost filmat in jurul orei 19.00 in compania lui Salah Abdeslam in Ressons, la volanul unui autoturism Clio, folosit doua zile mai tarziu pentru comiterea de atentate la Paris.

Potrivit VRT, acesta era "omul cu palarie", sau cel de-al treilea suspect al atentatului care a avut loc pe aeroportul din Bruxelles, pe data de 22 martie.

Sursa foto: CRM / Shutterstock



Citeste si