8 August 2016

[VIDEO] Un avion Boeing 737 , care apartine companiei de curierat DHL, a parasit pista aeroportului italian Bergamo



Un avion cargo, care apartine companiei de curierat DHL, a ratat aterizarea pe pista aeroportului international Bergamo, situata in apropiere de metropola Milano, si s-a izbit de marginea unui drum. Incidentul a avut loc la ora patru dimineata, iar nicio persoana a fost ranit, conform The Guardian.

Ulterior, aeroportul international a fost inchis temporar, pana la ora locala 6.37 (7.37 ora Romaniei). Imaginile de pe retelele de socializare arata aeronava Boeing 737, trantita pe marginea drumului, care este situat la capatul pistei de aterizare. Aeronava DHL a aterizat la ora locala 4.07 (5.07 ora Romaniei), dupa un zbor de la aeroportul francez Charles de Gaulle, conform News.ro.

Nicio persoana nu a fost ranita in incident, iar echipajul a scapat nevatamat. Aparent, incidentul a fost cauzat de conditiile meteo nefavorabile. Agentia Nationala de Aviatie Civila din Italia a anuntat ca unele zboruri au fost reprogramate sau atribuite aeroportului Malpensa, care deserveste aceeasi metropola italiana.



Citeste si