23 Octombrie 2017

Germania: Patru persoane, ranite de un barbat inarmat cu un cutit la Munchen (politia)



Patru persoane au fost ranite usor sambata dimineata la Munchen (sudul Germaniei) de un barbat inarmat cu un cutit care a fugit de la fata locului, a anuntat politia, relateaza AFP.

'Nu a fost constatata nicio rana fatala la victime', a precizat politia pentru contul sau de Twitter. Potrivit unei purtatoare de cuvant a politie, barbatul a agresat in jurul orei 06.30 GMT mai multi trecatori in cinci locuri din apropierea zonei Rosenheimer Platz, la est de centrul orasului, potrivit Agerpres.

Atacatorul a fugit, a avertizat politia pe Twitter, cerand populatiei sa ramana in locuinte. Potrivit politiei locale, barbatul, care are in jur de 40 de ani, a fugit pe o bicicleta neagra. El purta pantaloni gri, o jacheta de jogging si avea de asemenea un russac si un covoras izolator pentru camping.

'Cautam autorul cu toate fortele de politie disponibile', a adaugat politia pe Twitter, subliniind ca motivele agresiunii nu sunt deocamdata cunoscute. Orasul Munchen a fost teatrul in iulie 2016 a unui atac sangeros comis de un adolescent germano-iranian care a ucis noua persoane intr-un centrul comercial dupa care s-a sinucis.



Citeste si