25 Octombrie 2018

Barack Obama si Hillary Clinton au primit prin posta dispozitive explozibile similare cu cel trimis lui George Soros



Atat Barack Obama cat si Hillary Clinton au primit, azi, prin posta, dispozitive explozibile similare cu cel gasit luni langa locuinta miliardarului George Soros, au declarat pentru The New York Times surse din politie.

Un dispozitiv exploziv a fost gasit la resedinta din New York a fostului presedinte american Bill Clinton si a sotiei sale, fost secretar de stat si candidata la presedintie Hillary Clinton, relateaza Agerpres.

Dispozitivul exploziv a fost descoperit de un tehnician care tria corespondenta fostului cuplu prezidential. Biroul FBI (politia federala) de la New York a precizat ca investigheaza pachetul suspect descoperit in preajma resedintei sotilor Clinton.

In paralel, si Serviciul Secret al SUA, responsabil in special cu protectia presedintilor fosti si actuali, a indicat miercuri ca a interceptat un colet suspect trimis la resedinta fostului presedinte Barack Obama.

Descoperirea survine la doua zile dupa ce un obiect similar i-a fost trimis si miliardarului filantrop George Soros la locuinta sa dintr-o suburbie a New Yorkului.



Citeste si