31 Iulie 2020

Elon Musk a scris pe Twitter că el și Bill Gates nu sunt "amanți"



Elon Musk nu se dezminte și s-a întors la trolling-ul obișnuit de pe Twitter. De această dată, CEO-ul Tesla a trimis un tweet despre co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, în contextul declarațiilor acestuia din urmă cu privire la pandemia de Coronavirus.

"Billy G nu este iubitul meu" și "Zvonul potrivit căruia Bill Gates și eu suntem iubiți este complet fals", a scris Elon Musk pe contul său de Twitter.

Declarațiile inedite făcute de Elon musk, la sfârșitul zilei de miercuri, au venit după ce un urmăritor de-al său de pe Twitter l-a alertat cu privire la un interviu oferit CNBC de către co-fondatorul Microsoft, în vârstă de 64 de ani. Bill Gates a criticat atitudinea lui Elon Musk față de restricțiile autorităților legate de pandemia de Covid-19, pe care fondatorul Tesla le-a numit-o "cretine" în martie.

"Intenția lui Elon Musk este să mențînă un nivel ridicat de comentarii scandaloase", a spus Bill Gates în interviu. "Nu este prea implicat în vaccinuri. El face o mașînă electrică grozavă. Rachetele sale funcționează bine, așa că i se permite să spună aceste lucruri. Sper că nu confundă zonele în care nu este priceput prea mult", a spus co-fondatorul Microsoft.

Elon Musk și-a exprimat frecvent opinia cu privire la pandemia de Covid-19, afirmând că rezultatele fals pozitive în urmă testelor și decesele atribuite incorect pandemiei de Covid-19 sunt îngrijorătoare.



Citeste si