4 Noiembrie 2021

Conspiraționiștii de la QAnon l-au așteptat pe străzi pe John F. Kennedy, mort din 1963, pentru a-l proclama pe Donald Trump președinte al SUA



Sute de adepți ai organizației QAnon din Statele Unite au ieșit pe străzi în așteptarea lui John F. Kennedy, președintele SUA, asasinat în 1963. Aceștia s-au declarat ferm convinși de faptul că președintele decedat al SUA, alături de fiul său, mort în 1999 se vor întoarce pentru a-l numi pe Donald Trump în fruntea Statelor Unite.

Nu mică le-a fost surprinderea de faptul că această profeție nu s-a adeverit, iar ei au așteptat în zadar pe străzile din Dallas, scrie Digi24.

Profeția celor de Qanon în care au crezut sute de adepți spunea că miercuri, la ora 11:55, președinte american John Fitzgerald Kennedy, asasinat, în 1963, și fiul său, JFK Jr. și el decedat de peste 20 de ani, ar fi urmat să apară pe pământ pentru a-l proclama pe Donald Trump președinte, acesta urmând să-și înceapă un al doilea mandat în fruntea SUA. Informația a fost, în mod evident, una eronată.

QAnon arată că actualul guvern SUA este ilegal din 1871, „de când a fost transformat în corporație” și că „ultimul președinte al republicii a fost Ulysses S. Grant”, mai consemnează sursa citată.

Citește și: Declarație șocantă a conducerii Academiei Române, care susține teoriile conspirației 5G



Citeste si