2 Decembrie 2011

Lista de cadouri a milionarilor



Cand banii nu sunt o problema, presiunea de a cumpara celor dragi cadoul perfect este direct proportionala cu asteptarile acestora si averea disponibila. Iata zece idei de cadouri pentru cei cu buzunare pline si liste lungi de Sarbatori.


Pentru tatal tau: Cea mai mare plasma din lume

Televizorul cu plasma de la Panasonic este cel mai mare flat-sceen din lume, cu un display de 152 inci si are un pret de 500.000 dolari, potrivit Business Insider.

Pe el, imaginile par in marime naturala iar tatal tau se poate uita la meci sau la talk-show-urile politice fara sa aiba nevoie de ochelari.

Sursa foto: www.engadget.com


Pentru mama ta: Crema antirid cu platina

Aceasta crema de fata contine particule din cel mai rar metal din lume si are un pret de 1.000 de dolari cutia.

Pe site-ul oficial al producatorului, crema este recomandata tuturor celor care apreciaza lucrurile rare si pure. De asemenea, crema este prezentata drept cel mai luxos tratament antirid, cu efecte uimitoare.

Sursa foto: www.shoplaprairie.com


Pentru sotie: Inelul lui Elizabeth Taylor

Fa o declaratie de dragoste sotiei, cu inelul cu diamante al celebrei actrite Elizabeth Taylor, la pretul estimativ de 3,5 milioane de dolari.

Piatra are 33,19 carate si a fost primit de actrita de la sotul ei, Richard Burton.

Inelul nu este inca disponibil spre vanzare, dar va fi scos la licitatie de casa Christie's din 13 decembrie.

Sursa foto: Christie's.com


Pentru sot: Stilou cu diamante

Stiloul Urso Venice, in valoare de 43.000 dolari este incrustat cu aur de 18 karate si diamante de 1,36 carate.

Modelul face parte dintr-o editie limitata executata manual, care insumeaza 23 de bucati, potrivit site-ului magazinului de cadouri de lux Pianki.

Sursa foto: Pianki.com


Pentru fratele mai mic: O calatorie in spatiu

Pentru un frate mai mic care ti-a fost alaturi intreaga copilarie, cel mai potrivit cadou ar fi o excursie in...spatiul cosmic, la pretul de 200.000 dolari.

Daca britanicii angajati de Richard Banson la Virgin Galactic sunt multumiti de avansul de 20.000 dolari, fratele care si-a dorit intotdeauna sa devina astronaut poate sa inceapa sa-si faca bagajele.

Sursa foto: www.virgingalactic.com



Pentru sora mai mare: Cort deluxe

Daca ai o sora mai mare sau o matusa aventuriera, care prefera calatoriile in natura, cortul Dream Folly, in valoare de 75.000 dolari este cadoul perfect.

Cu un interior luxos din plus si un diametru de 5,4 metri, cortul este realizat de retailerul de lux Neiman Marcus, care va dona din vanzarile fiecarui astfel de cort, suma de 5.000 dolari unui fond pentru tratarea cancerului la san.

Sursa foto: www.neimanmarcus.com


Pentru copii: Bicicleta Hermes

Daca v-ati decis sa nu cumparati jucarii copiiilor anul acesta, Hermes vine cu o solutie: bicicleta de 4.250 dolari.

Astfel ei au ocazia sa se laude in fata prietenilor cu un cadou de lux, semnat de designeri celebri, dar se bucura, in acelasi timp, si de avantajele practicarii unui sport.

Sursa foto: Hermes.com


Pentru seful tau: Scaun ergonomic performant

Daca vrei sa-ti impresionezi seful, cel mai bun cadou de Craciun este unul care sa-l relaxeze la birou.

Scaunul ergonomic de la Xten costa aproximativ 2.500 dolari, dar in perioada Sarbatorilor de Iarna clientii beneficiaza de o reducere pana la 1.995 dolari, potrivit site-ului companiei.

Sursa foto: www.xtenchair.com



Pentru bunici: Insula personala

Daca vrei ca bunicii sa aiba parte de o pensie linistita si relaxata, o insula cadou pare o idee buna, mai ales ca pretul nu depaseste 155 de milioane de dolari.

Insula plutitoare se aseamana mai mult cu o nava din James Bond, avand 100 de metri inaltime, pe 11 etaje si un observator de 360 de grade amplasat la 65 m de suprafata apei.

Sursa foto: www.bmt.org



Pentru catel: Zgarda cu diamante

Sa nu uitam de cel mai bun prieten al omului. Orice miliardar care se respecta trebuie sa-i cumpere ceva si partenerului necuvantator. De ce nu o...zgarda cu diamante, in valoare de 3,2 milioane de dolari?

Supranumita "Zgarda Bugatti" , cadoul pentru cateii speciali din vietile miliardarilor, zgarda Amour Amour este cea mai scumpa din lume.

Cele 1.600 de diamante de pe superba bijuterie sunt incrustate manual si insumeaza 52 carate.

Sursa foto: www.ilovedogsdiamonds.com




Citeste si