15 Martie 2012

Oracle vs. Romstal sau BCR vs. Emporiki: Marile companii se lupta la firul ierbii



Ursus, Vodafone, Generali Asigurari, Oracle si Tarom sunt capi de serie in campionatul de fotbal pentru companii organizat in cadrul proiectului Romanian Corporate Sports.

Luni, 12 martie, de la ora 19:00, la Hotelul Pullman din Bucuresti, a avut loc tragerea la sorti a grupelor Romanian Corporate Sports– Fotbal. Capii de serie ai celor 5 grupe au fost selectati din cele 8 echipe participante la Faza Finala a editiei anterioare a competitiei.

Campionatul va incepe pe 19 martie si se va desfasura la Clubul Voinicelul. Fiecare etapa se va disputa pe parcursul a patru zile din saptamana, respectiv luni, marti, miercuri si joi, intre orele 19.00 si 22.00.

Toate detaliile privind echipele inscrise, programul definitivat al jocurilor din prima faza a competitiei, iar ulterior rezultatele si clasamentul vor putea fi accesate pe site-ul corporate sports.ro.

40 de companii si-au inscris echipele in campionat. Anul trecut, Ursus s-a clasat pe prima pozitie, Vodafone pe 2 si Bucovina pe 3.

Trofee au primit si golgheterul Ionut Lascu (APLAST), dar si formatia Bank of Cyprus, pentru fair-play, in cazul editiei de anul trecut.

Foto: Echipa Ursus Romania, castigatoarea trofeului in 2011.



Citeste si