15 Iunie 2012

Vrei sa mergi la film in weekend? Ce e de vazut in cinematografe



Sfarsitul de saptamana aduce noutati in cinematografele din Romania. Cinemagia.ro iti arata ce filme sunt de vazut in weekend si saptamana viitoare.

Madagascar 3: Fugariti prin Europa

Parfum de vacanta! Pentru parintii care se intrebau cum sa petreaca doua ore amuzante alaturi de copii, Madagascar 3 ajunge pe ecranele noastre, dupa ce a fost proiectat o saptamana intreaga in regim de avanpremiera. Leul Alex si prietenii sai scapati de la zoo isi continua periplul spre locul de bastina, iar intamplarea face ca trupa cea vesela sa ajunga in mai multe orase ale Europei. Civilizatia nu va fi foarte incantata de intalnirea cu "fiarele" salbatice, potrivit prezentarii facute de Cinemagia.ro.


Vacanta dupa gratii

O noua incercare a lui Mel Gibson de a reveni in atentia (si aprecierile) publicului, Vacanta dupa gratii ni-l arata pe actorul cu probleme mediatice in rolul lui Driver, un barbat care viseaza la o lovitura de cateva milioane de dolari, in stare sa-i ofere un sfarsit de cariera (ilegala) indestulat. Stii de la inceput ca lucrurile nu se vor sfarsi pe o plaja din Caraibe: Driver ajunge cumva intr-o inchisoare mexicana, unde trebuie sa faca echipa cu un pusti de 10 ani pentru a supravietui printre periculosii infractori mexicani.

Piranha 3DD

Dupa succesul filmului din 2010, era obligatoriu ca pestii piranha sa muste din nou. Se pare ca bancul de pesti ucigasi (si foarte infometati) se indreapta in amonte, spre Big Wet, un parc acvatic local. Desi au venit sa scalde si sa se distreze, personalul si turistii primesc mai mult decat se asteptau cand trebuie sa infrunte cei mai fiorosi intrusi din toate timpurile. Filmat in 3D si avand parte de prezenta cele mai sexy femei din lume din 2011, conform reviste Esquire, Katrina Bowden, filmul se anunta destinat fanilor primulei parti, dar si celor care stiu deja ca melanjul de trupuri goale si momente horror li se potriveste la fix

Abraham Lincoln: Vanator de vampiri

Tine-te bine: Abraham Lincoln este reinventat pe marile ecrane in chipul unui nemilos vanator de vampiri! Dupa ce mama sa este ucisa de catre o creatura a noptii, tanarul Abraham declara razboi vampirilor si nu se lasa pana cand nu le vine de hac. Inspirat de romanul omonim al lui Seth Grahame-Smith, filmul se foloseste de evenimente petrecute in realitate pentru a tese o istorie alternativa a celebrului presedinte american: Razboiul civil si ascensiunea politica a eficientului Abraham sunt doar consecinte ale vrajbei dintre erou si vampiri...

Rock pentru totdeauna

Reputatul regizor Adam Shankman (Hairspray) aduce pe marile ecrane Rock pentru totdeauna - o senzationala adaptare a musicalului care a facut cariera pe Broadway, potrivit comentariului de pe site-ul Hollywood Multiplex.

Filmul spune povestea a doi tineri dintr-un mic oras provincial, Sherrie si Drew, care se intalnesc intamplator pe Sunset Strip in timp ce incercau sa-si implineasca visul de a deveni celebri. Idila lor plina de incurcaturi este redata pasional pe ritmurile unora dintre cei mai iubiti cantareti de rock: Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, REO Speedwagon, Pat Benatar, Twisted Sister, Poison, Whitesnake si multi altii.




Citeste si