11 Martie 2013

Primele declaratii dupa finala Eurovision: visuri implinite, planuri, dar si regrete



Dupa finala concursului Eurovision Romania, pe care castigat-o solistul Cezar, o parte dintre artisti, unii fericiti, altii nemultumiti, au facut o serie de declaratii. Iata-le pe cele mai importante dintre acestea.

Dupa incheierea finalei nationale, in emisiunea "DOPO Eurovision", difuzata in direct la TVR 1, Cezar, castigatorul concursului, a spus: "Vreau sa le multumesc tuturor concurentilor. Ii felicit pe toti. Cred ca toti am invins. Acum publicul a votat, juriul a votat, pentru mine chiar e un vis. Dar, de la inceput am simtit niste energii. As vrea sa ne bucuram toti pentru Romania, nu sa o luam personal, ci sa ne bucuram ca poate Romania o sa faca un pas mai mare pe viitor si sa intre in primii doi", potrivit Mediafax.

La randul sau, Cristian Faur, compozitorul piesei castigatoare "It's my life", interpretata de Cezar, a spus ca este foarte fericit si a multumit juriului si publicului. "Au fost voturi foarte multe din partea publicului pentru Cezar. Ii multumesc lui Andrei Tudor pentru ca el este cel care mi l-a recomandat pe Cezar, ca sa se stie. Am intrebat de patru contratenori. Daca vom intra mai sus cu o treapta, pe podium, la Eurovision, o sa i se datoreze si lui Andrei", a spus Cristian Faur, care a avut in concurs si piesa interpretata de Elena Carstea ("Spinning").

Cezar va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa "It's my life", compusa de Cristian Faur, castigatoare a finalei selectiei nationale Eurovision, care s-a desfasurat sambata seara, la TVR.

Cezar (Cezar Ouatu, supranumit "Cezar The Voice") a obtinut un total de 20 de puncte, de la juriu si de la public, in urma unei lupte foarte stranse cu trupa Electric Fence si cu Luminita Anghel.

Cezar va intra in a doua semifinala a concursului Eurovision, care se va desfasura pe 16 mai, la Malmo, in Suedia. Finala internationala a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai si va putea fi urmarita, de asemenea, la TVR.



Citeste si