28 Iunie 2013

Red Angus redeschide restaurantul din centrul vechi, dupa o investitie de 280.000 euro



Red Angus Steakhouse redeschide restaurantul din centrul istoric dupa o investitie de 280.000 de euro in rebranding si reamenajarea localului.

Una dintre noutatile din steakhouse este muzica blues live, potrivit lui Dragos Panait, fondatorul Red Angus Steakhouse.

Noul design de interior este semnat de arhitectul Corvin Cristian si imbina intr-un mod creativ elemente specific americane precum motociclete vintage din anii ‘30, un tonomat perfect functional sau un aparat original de pinball adus special de peste Ocean.

Restaurantul a fost deschis in anul 2010, din dorinta de a aduce pe piata un concept nou de restaurant, cu un specific aproape inexistent in Romania.

Red Angus Steakhouse din Centrul Istoric a inregistrat in anul 2012 venituri de 1,8 mil. lei, avand astfel o crestere de 20% a incasarilor comparativ cu anul 2011. Totodata, pentru anul 2013 se asteapta la o crestere de 20-25 %. Restaurantul are o capacitate de 65 de locuri la parter si alte 80 de locuri la etaj. Red Angus Steakhouse este deschis in fiecare zi, de la ora 12.00 pana la ultimul client.



Citeste si