29 Noiembrie 2013

Restaurante de top in care poti lua pranzul cu 50 de lei



Daca te-ai saturat de masa la cantina sau de vizitatul food court-ului din cel mai apropiat mall, iti propunem cateva restaurante de top aflate printre preferatele managerilor din Romania si care au in meniu o serie de preparate ca iti permit sa iei un pranz copios la sub 50 de lei.

Lacrimi si Sfinti

Restaurantul Lacrimi si Sfinti este un alt restaurant apreciat de managerii din Romania in care poti manca pe saturate la pranz pentru sub 50 de lei.

Fostul sef al Ursus si brokerul Grigore Chis (foto) se numara printre managerii pe care Wall-Street.ro i-a scos la masa in Lacrimi si Sfinti.

Restaurantul lui Mircea Dinescu din centrul istoric al Capitalei este un loc placut, iar meniul este unul diversificat care iti permite sa iti creezi o masa pana in 50 de lei daca incerci sa fii mai atent cu bugetul zilnic.


Osho Primaverii

Desi considerat un restaurant exclusivist Osho Primaverii poate fi o varianta foarte buna pentru masa de pranz la un buget de sub 50 de lei de persoana. Astfel, in restaurantele Osho Fish si Osho Steak poti servi Meniul Zilei, care include 3 feluri de mancare, o supa, felul principal si desert pentru 23 de lei. Daca nu doriti meniul zilei, va puteti orienta spre o salata extrem de generoasa, preturile de pornire fiind de 28 de lei.

Adreas Holler, seful Adama este unul dintre managerii pe care Wall-Street.ro i-a scos la masa in Osho.

Foto: Florin Radulescu, proprietarul Osho.


Zen Sushi

50 de lei poate fi un buget suficient pentru o masa copioasa si la Zen Sushi.Zen Sushi este unul dintre cele mai bune restaurante cu specific japonez din Bucuresti, preturile fiind totusi decente. Restaurantul ofera multe produse traditional japoneze, de la sushi, teriyaki, sashimi sau supa miso.


Sofa

Si in Sofa poti lua pranzul cu sub 50 de lei, existand o varietate de preparate, de la supe si paste, la salate si risotto pe care le poti combina pentru un pranz bogat.

Sursa foto:gosofa.ro


Il Calcio

Restaurantul Il Calcio iti permite de asemenea sa iei un pranz copios cu un buget de 50 de lei, majoritatea pastelor servite avand preturi de 30-40 de lei.


The Library

Si in restaurantul The Library, detinut de Ioana Sucu, fiica proprietarului Mobexpert, am mancat foarte ieftin: nota de plata a fost de 64 de lei, cu Penne quatro formaggi in valoare de 29 de lei si o Dorada in vin cu broccoli la 30 de lei.




Citeste si