17 Ianuarie 2014

Topul celor mai bune aeroporturi pentru shopping



Cele mai bune cinci aeroporturi din lume in 2013 pentru shopping au fost dezvaluite de worldairportawards.com. In top se afla doua aeroporturi din Europa, unul din Orientul Mijlociu si doua din Asia. Care sunt aeroporturile unde gasim un magazin oficial FIFA, Ferrari sau chiar un mall, aflati mai jos.

Loc 5: Aeroportul International Hong Kong

Pe locul 5 in lume in topul celor mai bune aeroporturi pentru shopping este Aeroportul International Hong Kong. Pe terminalul 2 al aeroportului avem un mall cu o mare varietate de magazine si restaurante, precum si cateva facilitati de divertisment.

Sursa foto: hongkongairport.com


Loc 4: Aeroportul Singapore Changi

Aeroportul Singapore Changi este pe locul 4 in lume pentru cele mai multe magazine, are pe cele trei terminale peste 70.000 mp pentru shopping, din care cea mai mare suprafata o gasim pe Terminalul 3.

Pe acesta aeroport avem magazine Prada, Gucci, Bulgari, Hermes, precum si primul magazin oficial FIFA din lume, impreuna cu primul magazin Ferrari de vanzare cu amanuntul din Asia.

Sursa foto: changiairport.com


Loc 3: Aeroportul Amsterdam Schiphol

Amsterdam Schiphol este pe locul trei pe glob in topul celor mai bune aeroporturi pentru shopping. Anul acesta, retailerul de lenjerie si produse cosmetice, Victoria Secret, a deschis primul magazin pe Aeroportul Amsterdam Schiphol.

Olandezii extind spatiul comercial cu inca 20% si vor adauga o serie de noi concepte de retail si food & beverage portofoliului actual.

Schiphol este al patrulea cel mai aglomerat aeroport din Europa si al 16-lea din lume.

Sursa foto: amsterdamairport.info


Loc 2: Aeroportul International Dubai

Aeroportul International Dubai este pe locul 2 in lume in topul celor mai bune locuri pentru shopping intre zboruri. Aici avem trei terminale care isi rasfata calatorii cu o gama larga de restaurante si magazine unde putem gasi o serie de branduri recunoscute la nivel international.

Zona de shopping pe Terminalul 1 are o suprafata de 5.400 metri patrati, la care se adauga 3.000 mp pe Terminalul 2 si aproape 11.000 mp pe Terminalul 3.

Sursa foto: dubaiairport.com


Loc 1: Aeroportul Heathrow

Aeroportul Heathrow este cel mai bun loc din lume pentru cumparaturi inainte de zbor, este locul perfect pentru shopping, unde oamenii de afaceri pot lua un cadou sau isi pot completa garderoba. Cel mai mare magazin este Harrods si are 11.000 de metri patrati.

Anul acesta vor fi deschide peste 50 de magazine si 17 restaurante, pe langa cele 105 de restaurante existente.

Sursa foto: boutique.heathrow.com




Citeste si