12 Mai 2014

Pe coasta dalmata cu familia si doi Yorkshire Terrier: Interactionam cu localnicii pentru a intelege specificul local



Andrei Pitis, presedintele ANIS (Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii), le povesteste cititorilor WALL-STREET.RO despre urmatoarea sa vacanta.

Destinatia in care veti petrece urmatorul concediu

Vom merge Croatia, in aceasta vara, timp de doua saptamani. Este pentru prima oara cand ne petrecem vacanta in aceasta tara.

Top obiective de vizitat in Croatia

Acest material face parte din proiectul "Urmatorul concediu", cel mai nou proiect editorial WALL-STREET.RO pe turism in care vom prezenta preferintele turistice ale oamenilor de business.

Sursa foto: Dubrovnik, Croatia/Shutterstock.com


De incercat neaparat in Croatia

Andrei Pitis, presedintele ANIS, spune ca cele trei lucruri specifice destinatiei alese pe care le va incerca cu siguranta sunt scuba diving, plimbari cu barca si neaparat va gusta din mancarea traditionala.

Sursa foto: Scuba diving/Shutterstock.com


Premiera in urmatorul concediu

Totodata, managerul Adrei Pitis spune ca este pentru prima oara cand merge in vacanta cu o familie de prieteni. "Nu am mai mers niciodata impreuna cu o familie de prieteni. Acum asta vom face, vom fi 4 adulti, 4 copii si doi caini Yorkshire Terrier", spune presedintele ANIS.

Sursa foto: Cascada in Croatia/Shutterstock.com


Ponturi pentru turisti

Atunci cand mergem in vacanta, tinem cont sa fie o destinatie noua, sa imbinam relaxarea cu lucruri de vizitat si sa interactionam cu oamenii locului pentru a intelege specificul local.

Costul vacantei in Croatia

Avand in vedere ca avem doi copii marisori, costurile sunt mai mari, trebuie sa luam doua camere etc. Luand un cost estimativ pentru o persoana, il inmultim cu 4, cred ca in jur de 4.000 de euro.

Sursa foto: Cascada in Croatia/Shutterstock.com


Destinatia in care visati sa ajungeti

In Romania pe lista sunt Delta Dunarii, unde si mergem aproape in fiecare an, Bucovina si Transalpina catre Apuseni. In strainatate, mi-ar placea sa am o vacanta in India, China si Japonia.

Sursa foto: Taj Mahal, India/Shutterstock.com




Citeste si