21 Iulie 2014

Trebuie sa le vezi! Sunt cele mai frumoase orase pe apa din Europa



Cand ajungi aici, te fascineaza. Sunt locuri care te fac sa scoti imediat aparatul foto si sa faci poza dupa poza pana la mii. Si asta pentru ca acestea sunt considerate cele mai frumoase orase pe apa in Europa, potrivit unui top Huffington Post.

Venetia

Canalele printre case, ambianta istorica si o plimbare cu gondola fac ca Venetia sa fie una dintre destinatiile cele mai dorite si incantatoare.

Sursa foto: Venetia/Shutterstock.com


Bergen

Bergen, al doilea mare oras din Norvegia dupa numarul de locuitori (aproximativ 240.000 de persoane), concureaza cu celebra Venetie a Italiei. Destinatia din nordul Europei este cu atat mai impresionanta cu cat se afla la poalele muntilor, pe care turistii ii pot admira intr-o plimbare cu barca.

Sursa forto: Orasul Bergen, Norvegia/Shutterstock.com


Amsterdam

Capitala Olandei este un loc de asemenea fascinant pentru orice turist, dar mai ales pentru pasionatii de fotografie. O plimbare pe canalele din Amsterdam va poate crea cele apreciate amintiri, cand peisajul este completat de cladiri istorice.

Sursa foto: Amsterdam/Shutterstock.com


Stockholm

Si capitala Suediei va atrage cu peisajele ei. Vizitati insula centrala Gamla Stan pentru a explora zonele "captusite" cu cafenele si arhitectura medievala captivanta.

Sursa foto: Stockholm/Shutterstock.com


San Sebastian

Poate putin mai cunoscut, San Sebastian, o statiune balneara aflata in nordul Spaniei, are peisaje cu care incanta orice turist. In ultimii ani, orasul a crescut simtitor si a devenit o destinatie tot mai ceruta de straini si unul dintre locurile populare din Europa pentru plimbari pe apa.

Sursa foto: San Sebastian, Spania/Shutterstock.com




Citeste si