26 Septembrie 2014

Restaurantul in care preparatele se fac pe piatra incinsa si in care clientii isi pot gati singuri



Capitala are un nou restaurant, Royal Steak Hot Stone, in care gatitul se face exclusiv pe piatra incinsa la 450 de grade Celsius. Restaurantul se afla intr-o cladire monument din Piata Romana, deschis in urma unei investitii de aproximativ 100.000 euro.

Localul este detinut de oamenii de afaceri Dorel Florescu, care detine si o firma de bijuterii si a fost in trecut proprietarul restaurantului Bucur, si Georgiana Danila, de profesie avocat. Proprietarii spera sa recupere investitia in restaurant in cel mult cinci ani, iar pentru 2015 se asteapta la o cifra de afaceri de 4 milioane de lei.

Royal Steak Hot Stone are trei saloane cu o capacitate de 60 de locuri si o terasa cu o capacitate de 100 de locuri. Localul, in care lucreaza 12 angajati, va fi deschis publicului in doua saptamani, dupa patru luni de amanajare a cladirii in care si-a desfasurat activitatea anterior un cazinou.

Pe langa gatitul exclusiv pe piatra incinsa la 450 de grade Celsius, o roca vulcanica originara din Africa, restaurantul le permite clientilor sa prepare singuri gustarile sau sa roage unul dintre ospatari sa prepare comanda in fata lor.

In meniul restaurantului se gasesc preparate din carne de vita Argentina importata direct si fructe de mare. Un meniu cu carne de vita Argentina costa intre 64 lei si 84 lei, iar fructele de mare intre 34 lei si 99 lei.



Citeste si