3 August 2015

Cele mai uluitoare locuri in care poti vedea un concert



Concertele nu mai sunt demult organizate exclusiv pe stadioane sau in piete, iar in lume sunt cateva scene care sunt o experienta in sine. Va prezentam cateva dintre locurile uluitoare in care mai puteti prinde loc la un eveniment in aceast an.

Punta Christo, Croatia: Dimensions Festival

Intre 27 si 30 august iin orasul Pula din Croatia are loc festivalul Dimensions, unde mai puteti gasi bilete. Concertul de deschidere al festivalului are loc intr-un amfiteatru de 2000 de ani, fiind unul dintre cele mai vechi amfiteatre romane inca existente.

Foto: Dimensions Festival


Pesterile Cumberland: Bluegrass Underground

Seria de concerte Bluegrass Underground are loc in Camera Vulcanului din Pesterile Cumberland din McMinnville, Tennessee.

Foto: Bluegrass Underground.


Amfiteatrul Dalhalla din Rattvik, Suedia

Un alt loc uluitor care gazduieste o serie de evenimente este amfiteatrul Dalhalla din Suedia, potrivit BusinessInsider. In august, in locatie va fi pusa in scena opera Turandot a lui Puccini.

Sursa foto: Flickr/srfvirus


Teatrul antic din Orange, Franta

Teatrul antic din Orange este o alta locatie spectaculoasa in care au loc evenimente pe parcursul anului. Pentru o vizita in Franta in acest loc uimitor va recomadam un eveniment din septembrie, cand va concerta aici David Gilmour.

Foto: Norto Mendez/Flickr


Festivalul Bregenz din Viena

Festivalul Bregenz care se desfasoara din iulia pana in 23 august este recunoscut pentru scenele plutitoare surprinzatoare, potrivit BusinessInsider.

Foto: Flickr/Kecko




Citeste si