10 August 2015

Cele mai asteptate evenimente la final de vara



Festivalul Enescu ori, dimpotriva, Rockstadt? Summer Well ori Maratonul Olteniei? Vezi in slide-urile urmatoare ce optiuni ai pentru ati petrece timpul liber la cateva dintre cele mai importante si asteptate evenimente de final de vara.

Summer Well 2015

Evenimentul, organizat de Orange, are loc in weekend, pe 8-9 august, pe domeniul Stirbey, in Buftea.

Cap de afis sunt trupele Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats, Jungle, Kwabs, Foxes,Circa Waves,Sohn.

Un abonament la festival costa 258 de lei.

Sursa foto: www.summerwell.ro


Rockstadt Extreme Fest

Editia a treia a festivalului de Rockstadt Extreme Fest are loc in perioada 12-15 august 2015 pe terenul de biatlon din Rasnov.

In cele patru zile de festival spectatorii vor putea vedea 40 de formatii.
Spre vanzare, ca si in 2014, vor exista doar abonamente care asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Un abonament costa 200 de lei.

Sursa foto: www.rockstadtextremefest.ro


Maratonul Olteniei

Aflat la a treia editie, Maratonul Olteniei, organizat de CEZ Romaniei, este un eveniment sportiv de MTB cross-country si trail running, care se va desfasura sambata si duminica, pe 29 si 30 august, in Ramnicu Valcea.

Cei care vor alerga si pedala in cadrul maratonului vor sustine dotarea sectiei de neonatologie a Spitalului Judetean Valcea cu echipamente si materiale necesare prematurilor, in Romania un copil din zece nascandu-se prematur.

Sambata 29 august 2015 – MTB Cross-country
Competitia este adresata preponderent amatorilor, pe doua variante de traseu: scurt (de aproximativ 33km) si lung (de 51km).

Duminica 30 august 2015

Poti descoperi frumusetea peisajului in ritm sustinut de alergare cu doua trasee, unul de semimaraton 21,1km si un cros de 10km.

Participarea la eveniment se face pe baza de inscriere si taxa de participare.


Festivalul Baro Foro- invitat Goran Bregovic

Sambata, 29 august de la ora 18:00, la Arenele Romane, are loc prima editie a festivalului intercultural “Baro Foro”. Festivalul intercultural “Baro Foro”, aflat la prima editie, isi propune sa aduca in fata publicului roman spectacole cu artisti din diverse zone ale Europei pentru a dovedi ca muzica nu pune bariere ci dimpotriva, le darama.

Evenimentul il are drept invitat pe celebrul artist Goran Bregovic si Wedding and Funeral Orchestra.

Invitati speciali sunt Mahala Rai Banda si Gipsy Casual.

Biletele pentru concertul Goran Bregovic costa intre 65 si 165 de lei, in functie de categoria si momentul in care cumparati biletul.


Festivalul George Enescu

Editia a 22-a a Festivalului International "George Enescu", cel mai important festival de muzica clasica din Romania, care atrage mii de turisti straini la Bucuresti, are loc intre 30 august si 20 septembrie.

Evenimentul incepe duminica, 30 august, de la ora 19.30, cand va concerta Orchestra Romana de Tineret si Corul Filarmonicii "George Enescu".

Programul de deschidere include:

Geroge Enescu – Rapsodia nr. 1 in La Major op. 11

Jean Sibelius – Concertul pentru vioar si orchestra in re minor op. 47

Carl Orff – Carmina Burana

Mai puteti cumpara bilete cu 130 si 160 de lei.

Sursa foto: www.festivalenescu.ro




Citeste si