31 August 2015

Cat te costa o vacanta in extrasezon



O parte buna dintre romani, 19%, nu au fost inca in vacanta in acest an pentru ca asteapta reducerile din septembrie. Asa ca daca ai planuit un sejur in afara tarii in extrasezon, avem cateva sugestii pentru tine.

Santorini

Cu putin peste 400 de euro de persoana iti poti asigura un sejur in Santorni, insula de unde se vede cel mai frumos apus in perioada 22-29 septembrie. Pretul acopera 7 nopti de cazare la un hotel de 3 stele, cu mic dejun, biletele de avion dus-intors si transferul aeroport-hotel-aeroport.

Sursa foto: Santorini/Shutterstock.com


Kusadasi

Kusadasi este una dintre cele mai atractive destinatii de pe coasta Marii Egee in care poti merge intr-un sejur cu familia. De altfel in extrasezon o vacanta in statiunea turceasca costa de la 350 euro/persoana, suma care acopera 7 nopti de cazare cu mic-dejun, bilete de avion si transfer aeroport-hotel-aeroport, in perioada 23-30 septembrie.

Sursa foto: Kusadasi/Shutterstock.com


Coasta Amalfi

Coasta Amalfi este unul dintre cele mai recomandate locuri din lume de Lonely Planet si Trip Advisor. Motivul este usor de ghicit: pe Coasta Amalfi se intalnesc muntele stancos si marea cu valurile sale turcoaz. Iar tot acest peisaj este completat de casele colorate de pe stanci. Un sejur pe Coasta Amalfi costa in jur de 600 de euro/persoana pentru 7 nopti de cazare cu mic dejun, bilete de avion si transfer aeroport-hotel-aeroport, in perioada 5-12 sptembrie.

Sursa foto: Coasta Amalfi/Shutterstock.com


Palma de Mallorca

Palma de Mallorca este o destinatie la care viseaza multe persoane si an de an este un magnet pentru milioane de turisti. In septembrie preturile mai scad un pic si gasesti sejururi intre 600 si 700 de euro/persoana pe insula spaniola. In acesti bani sunt asigurate 7 nopti de cazare cu demipensiune, transportul cu avion si transferurile intre aeroport si hotel.

Sursa foto: Palma de Mallorca/Shutterstock.com


Dubai

Dubai este o destinatie fierbinte mai tot timpul anului, insa de la sfarsitul lunii septembrie incep sa scada gradele in termometre. Iar cum Dubai este o destinatie de lux, preturile sunt pe masura, dar acceptabile in lunile in care temperaturile sar de 30 de grade. Asa ca poti vizita acest loc creat de la zero cu 500-600 de euro pe sejur la mijlocul lui septembrie, suma care acopera 7 nopti de cazare cu mic dejun, bilete de avion si transfer aeroport-hotel-aeroport.

Sursa foto: ISchmidt / Shutterstock.com




Citeste si