5 Octombrie 2015

TOP: Cele mai scumpe camere de hotel din lume



Daca ai visat sa petreci o noapte intr-un loc magic in care totul sa fie la dispozitia ta, sa te simti ca o vedeta sau sa petreci o luna de miere de poveste, va prezentam cum arata si cat costa sa petreci 24 de ore in cele mai scumpe camere de hotel din lume.

The Ambassador's Bure, Wakaya Club & Spa, Fiji

Este cel mai mare apartament al hotelului Wakaya. Are vedere la ocean, doua dormitoare pline de farmec, o camera de zi separata si bucatarie. Mai mult decat atat, apartamentul are propiul sau spa, care include doua camere in care te poti relaxa sau poti avea parte de diferite tratamente si o piscina privata.

Pret: 4.391 euro pe noapte

Foto: Ambassador's Bure


The Presidential Suite, Intercontinental, Hong Kong

Aflat in unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Asia, apartamentul ofera o experienta panoramica IMAX, are vedere spre una dintre cele mai frumoase zone din oras numita Victoria Harbour, piscine private, jacuzzi si sala de gimnastica. Bonus, pentru cei care inchiriaza acest apartament de vis, li se ofera drept cadou o plimbare gratuita cu un Phantom VI Rolls Royce, Bentley sau limuzina Mercedes.

Pret: 12.553 euro pe noapte

Foto: Presidential Suite


The Royal Suite, Burj Al Arab, Dubai

Apartamentul este o adevarata explozie de culori, pietre pretioase si mobila creata parca intr-o alta lume. Totul in jur este de o opulenta desavarsita, iar tu te vei simti ca un adevarat rege sau regina. Una dintre cele mai interesante atractii ale hotelului Burj Al Arab este restaurantul Al Mahara, situat sub mare.

Pret: 20.527 euro pe noapte

Foto: The Royal Suite


Villa La Cupola Suite, Westin Excelsior, Roma

Apartamentul este unul dintre cele mai spatioase din Europa, iar design-ul este inspirat de Roma antica, avand fresce din marmura si sticla. Dispune de o terasa mare, spa privat, piscine si un cinematograf privat. Daca iti doresti sa descoperi ce inseamna cu adevarat La Dolce Vita, Villa La Cupola Suite este alegerea ideala.

Pret: 26.895 euro pe noapte

Foto: Villa La Cupola Suite


The Royal Villa, Grand Resort Lagonissi, Atena

Ce poate fi mai placut decat sa te rasfeti avand un peisaj de vis si un apartament care sa iti ofere absolut tot ce ai nevoie? Dispune de doua piscine exterioare, o piscina interioara, sala de gimnastica, sala de masaj, un bucatar, valeti mereu la dispozitia ta si un pianist care sa iti cante live orice piesa. Si nu, nu este un vis, ci cat se poate de real.

Pret: 30.797 euro pe noapte

Foto: The Royal Villa Lagonissi


Penthouse Suite, Hotel Martinez, Cannes

O sa va spun doar atat: doua bai, sauna, spa, mini restaurant cu doua stele Michelin, piano bar si o plaja privata. Obiectele de mobilier sunt in stil art deco, iar terasa are vedere spre Bay of Cannes. Cam asa poate fi descris pe scurt apartamentul de vis.

Pret: 33.617 euro pe noapte

Foto: Penthouse Suite Martinez


Hugh Hefner Sky Villa Palms Resort, Las Vegas

Apartamentul a fost decorat in colaborare cu taticul Playboy, Hugh Hefner. Are doua camere, un pat urias care se poate roti, piscina interioara, spa, un jacuzzi imens, bar, masa de poker si o mini-cascada interioara. Suna tentant?

Pret: 35.874 euro pe noapte

Foto: Hugh Hefner Sky Villa Palms Resort


Ty Warner Penthouse Suite, Four Seasons Hotel, New York

Pe langa o vedere panoramica absolut superba, apartamentul dispune de 9 camere, asternuturi tesute cu fire de aur si platina, o gradina interioara, valeti personali, antrenor de fitness, terapeut si sofer personal. Ce poti sa-ti doresti mai mult?

Pret: 37.511 euro pe noapte

Foto: Ty Warner Penthouse Suite


The Presidential Suite, The Raj Palace Hotel, Jaipur, India

Daca nu ati ramas impresionati pana acum, va prezint unul dintre cele mai mari apartamente din Asia. Are patru etaje, mobilierul si decoratiunile sunt in mare parte realizate din aur, are o terasa pe acoperis si o piscina cu vedere spre cea mai frumoasa zona din Jaipur. Mai mult decat atat, are si un muzeu privat.

Pret: 40.330 euro pe noapte

Foto: The Presidential Suite Raj Palace Hotel


Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson, Geneva

Am ajuns si la cel mai cel dintre toate! Probabil va intrebati ce il face atat de special. Apartamentul dispune de 12 camere si o vedere panoramica spre Mont Blanc, are un pian, sala de billiard, un centru privat de fitness si un lift interior care este in sine o bijuterie, avand un design unic. Sa nu cumva sa uit, usile si ferestrele sunt construite din material anti-glont.

Pret: 58.227 euro pe noapte

Foto: Royal Penthouse Suite President Wilson




Citeste si