21 Decembrie 2015

Cele mai scumpe vacante cumparate de romani in 2015



Se spune ca singurele pe care dai bani fara sa-si para rau sunt calatoriile. Ca atare, sunt romani care anul acesta au cumparat vacante care au costat si cat un apartament. Iata unde au calatorit unii romani cu zeci de mii de euro si ce servicii deosebite si-au dorit.

Dubai: 3.000 euro/persoana

Vi se pare prea costisitor o vacanta in Dubai pentru doua persoane la 5.000-6.000 euro?! E adevarat ca puteti cumpara o masina cu acesti bani, insa aceasta este cea mai ieftina dintre cele mai scumpe vacante. Pachetul a inclus bilete de avion la business class si cazare la hotel de 5 stele, aflat pe plaja. Vacanta a fost cumparata prin agentia Christian Tour.

Sursa foto: Dmitry Birin/Shutterstock.com


Saint Barth?lemy: 11.000 euro/persoana

Probabil nu reusiti sa aproximati pe o harta imaginara unde se afla Saint Barthélemy, daramite sa va imaginati o vacanta care sa coste cat un apartament. Nu va grabiti inca sa spuneti ca 44.000 de euro este prea mult, pentru ca pretul este 4 persoane, ceea ce inca se afla departe de tarifele urmatoare.

Saint Barthélemy sau St Barths este o insula in Marea Caraibelor in Insulele Antile (SUA), destinatie pentru care o familie de romani (2 adulti si 2 copii) a platit 44.000 de euro, pentru un sejur de 11 zile, cu biletele de avion clasa business si cazare la un hotel de 5 stele. Vacanta a fost cumparata prin agentia Paralela 45.

Sursa foto: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com


SUA: 16.500 euro/persoana

Doi romani au decis sa plece intr-o vacanta lunga, de 33 zile, un circuit in SUA, pentru care au platit un total de 33.000 de euro. Turistii au zburat la business class si s-au cazat in hoteluri de 5 stele. Pachetul a fost cumparat prin agentia Cocktail Holidays.

Sursa foto: IM_photo/Shutterstock.com


Bali si Ubud: 20.104 euro/persoana

Doi seniori romani au decis sa-si reinnoiasca juramintele departe de Romania. Asa ca au ales insula indoneziana Bali si orasul Ubud, pentru un sejur pe care au platit 40.208 euro. Romanii in varsta de 62-68 ani au avut parte de zboruri la first class, transferuri cu limuzina, tratamente wellness si spa, in sejurul lro cu cazare de 7 nopti la un hotel de 5 stele plus cu demipensiune. Vacanta a fost cumparata prin agentia Perfect Tour.

Sursa foto: Rueangrit Srisuk/Shutterstock.com


Maldive: 23.000 euro/persoana

Un cuplu de romani a platit 46.000 euro (2 persoane) pentru un sejur de 10 nopti intr-un resort exclusivist in Maldive, intr-o vila Royal Island Suite cu doua dormitoare si piscine private. In costul total au intrat si bilete de avion clasa business, transfer privat cu hidroavionul si o cina romantica. Vacanta a fost cumparata prin agentia Tui TravelCenter.

Sursa foto: smileimage9/Shutterstock.com


Sri Lanka - Cambodgia - Singapore: 26.404 euro/persoana

Timp de doua luni, intre 14 ianuarie si 15 martie, au pornit in descoperirea Asiei. Ei au inceput calatoria in Emiratele Arabe Unite si au continuat cu Sri Lanka, Cambodgia, Singapore, Hong Kong si China. Turistii au fost cazati in hoteluri de 4 si 5 stele, in regim mic dejun, au calatorit la business class si au avut parte de circuite private. Nota de plata: 52.808 euro/2 persoane. Vacanta a fost organizata prin agentia Accent Travel.

Sursa foto: SurangaSL/Shutterstock.com


Croaziera "Miami to Singapore": 32.700 euro/persoana

O alta vacanta scumpa vanduta romanilor este o croaziera de 71 de zile "Miami to Singapore”, cu data de plecare 4.01.2016. Aceasta costa 32.700 euro de persoana si include zboruri la clasa business Bucuresti-Miami si Singapore-Bucuresti si cazare cu pensiune completa cu bauturi incluse, pe un vas de croaziera Insignia, armator Oceania Cruises, pe ruta Miami (USA) – Aruba – Curacao – Bonaire – Grenada – St. Lucia – Martinica – Barbados – Trinidad si Tobago – Guiana Franceza – Brazilia – Togo – Benin – Sao Tome si Principe – Angola – Namibia – Africa de Sud – Mozambic – Madagascar – Tanzania – Kenia – Seychelles – Insulele Maldive – India – Myanmar – Malaezia – Singapore. Vacanta a fost organizata prin agentia Eximtur.

Sursa foto: Iakov Kalinin/Shutterstock.com


Antalya: 48.000 euro/persoana

Cea mai scumpa vacanta cumparata in 2015 a costat 96.000 de euro. Doi romani si-au dorit o vacanta in stil VIP in Antalya (Turcia), la hotel Maxx Royal, pentru 14 nopti de cazare in luna august. Turistii au zburat la clasa business, au avut regim all inclusive si transfer cu avion privat de la aeroport la hotel. Vacanta a fost cumparata prin agentia Happy Tour.

Sursa foto: Tatiana Popova/Shutterstock.com




Citeste si