22 Februarie 2016

Vacante low cost pe care ti le permiti oricand



Exista vacante low cost pe care ti le permiti oricand. Asa ca daca ai cateva sute de lei puse deoparte, le poti plati chiar acum. Singura conditie este sa vrei cu adevarat sa calatoresti. Iata ce iti recomandam.

Vacanta low cost in Milano

Vacanta low cost in Milano. Milano este un oras pe care poti sa-l vezi in cel mult trei zile, asa ca in loc de un weekend in tara poti dau o fuga (sau un zbor) in orasul modei.

La Milano poti sa zbori oricand, chiar si peste o saptamana. Nu te gandi ca o sa te coste o avere. Companiile aeriene low-cost zboara des catre orasul cosmopolit al Italiei la preturi destul de convingatoare, in jur de 50 de euro dus-intors. In plus, daca vei cauta din timp sau esti un pic noros vei gasi bilete de la 20 euro dus-intors, chiar mai ieftin decat o calatorie cu trenul in Romania.

Bilete de avion: 33,98 euro dus-intors (26-28 februarie 2016, Ryanair)

Cazare: 115 euro/2 nopti/camera (hotel 3 stele, aproape de centru)

Total persoana: 91,48 euro

Sursa foto: oneinchpunch/Shutterstock.com


Vacanta low cost in Atena

Vacanta low cost in Atena. Capitala Greciei este o adevarata bijuterie a istoriei universale si a culturii actuale. Desi nu este printre cele mai cautate orase pentru city break, Atena este foarte ofertanta pentru devoratorii de plimbari, vizite si cunostinte, iar din acest an mai accesibila, odata de Ryanair va zbura de la sfarsitul lunii martie

Bilete de avion: 76,98 euro (31 martie-3 aprilie 2016)

Cazare: 135 euro/3 nopti/camera (hotel 3 stele)

Total persoana: 144,48 euro

Sursa foto: Anastasios71/Shutterstock.com


Vacanta low cost in Bologna

Vacanta low cost in Bologna. Daca va doriti o vacanta colorata la propriu, Bologna este destinatia. Pe oriunde treci, ochii tai sunt atrasi de case colorate, fapt pentru care Bologna este numit si "Orasul Rosu". Pe langa palate si o pizza ca la mama acasa, o atractie mai speciala este Muzeul Lamborghini: poate fi vazut de oricine pentru ca, in fond, oricine este atras sau viseaza la o masina.

Bilete de avion: 19,98 euro (4-7 martie 2016, Ryanair)

Cazare: 200 euro/4 nopti/camera

Total persoana: 119,98 euro

Sursa foto: claudio zaccherini/Shutterstock.com


Vacanta low cost in Bruxelles

Vacanta low cost in Bruxelles. Cine merge la Bruxelles merge de fapt sa vada minunatul Bruges (foto), aflat la o ora de capitala belgiana. Ca sa intelegeti de ce Bruges este o destinatie mai importanta decat Bruxelles, o sa va spun doar atat: Bruges este considerat "Venetia nordului". Indiferent ce hotarati sa vizitati, o vacanta la Bruxelles va fi oricand o vacanta pe care ti-o permiti, mai ales ca aici zboara toate companiile low-cost prezente in Romania.

Bilete de avion: 30 euro dus-intors (11-14 martie 2016, Ryanair)

Cazare: 140 euro/camera dubla (hotel 3 stele)

Total persoana: 100 euro

Sursa foto: Dado the Dude/Shutterstock.com


Vacanta low cost Budapesta

Vacanta low cost in Budapesta. Capitala Ungariei are toate calitatile unei destinatii accesibile: este aproape de Romania, mai ales daca locuiesti in vestul tarii, are preturi mici, este un oras frumos si, cel mai important, ai ce sa faci. In Budapesta, atractia principala sunt baile termale, ideale indiferent de vreme.

Bilete de avion: 65 euro dus-intors (12-15 martie 2016, zbor din Targu Mures, WizzAir)

Cazare: 135 euro/camera (hotel 3 stele, centru)

Total persoana: 132,5 euro

Sursa foto: TTstudio/Shutterstock.com




Citeste si