30 Mai 2016

Turcii au deschis prima cafenea Kahve Dunyasi in Romania, varianta balcanica a Starbucks



Lantul de cafenele Kahve Dunyasi, varianta turceasca a Starbucks, au intrat in Romania cu o cafenea deschisa in Mall Vitan din Bucuresti pe 25 mai.

Cafenelele Kahve Dunyasi apartin companiei Bikaldi si numara in prezent prezent in 130 de locatii in Turcia si in Londra. La fel ca Starbucks, cafeneaua turceasca vinde cafea, ciocolata si produse de patiserie.

Mall Vitan din Bucuresti este primul mall din Romania, dezvoltat de compania turceasca Anchor Group. Intrarea brandului Kahve Dunyasi pe piata romaneasca a fost asistata de casa de avocatura Noerr. Echipa de avocati coordonata de Cristina Stamboli (Senior Associate), sub supervizarea Rusandrei Sandu (Partner & Head of Corporate/M&A) si a lui Mihai Macelaru (Associated Partner & Head of M&A Practice) si din care au mai facut parte Roxana Dudau (Associated Partner & Head of Real Estate & Construction), Andreea Suciu (Head of Employment & Pensions), Adrian Georgescu-Banc (Associate), Madalina Nicola (Head of Accounting, Financial & Tax Advisor) si Oana Cazacu (Certified Accountant, Financial Advisor) s-a ocupat de aspectele juridice si financiar-contabile aferente intrarii pe piata din Romania.

In spatele lantului de cafenele Kahve Dunyasi se afla producatorul de ciocolata industriala Altınmarka.



Citeste si