19 Decembrie 2016

TOP: cele mai bune filme de business ale anului 2016



De la filme fantastice, la drame si documentare, oamenii au mers frecvent la cinematografe anul acesta. Iata care sunt cele mai bune filme de business ale anului 2016, potrivit Inc.com.

Deepwater Horizon: Eroi in largul marii

Foto, video: Youtube

In aceasta drama, directorul Peter Berg face o cronica a dezastrului care a avut loc la in aprilie 2010, in Golful Mexic, unde o explozie de proportie a ucis si ranit mai multi oameni si a deversat mii de barili de petrol.

In film joaca si celebrul Mark Wahlberg.


Snowden

Foto, video: Youtube, Shutterstock

Snowden a devenit cel mai cautat om de pe planeta cand a facut publice programele de supraveghere ilegala ale guvernului Statelor Unite ale Americii.

Filmul este regizat de Oliver Stone, iar in rolul lui Edward Snowden joaca Joseph Gordon-Levitt.


The boss (Sefa)

Foto, video: Youtube

Melissa McCarthy joaca rolul celei mai bogate femei de afaceri din America, Michelle Darnell, care este arestata pentru utilizarea in mod abuziv a unor informatii confidentiale. Dupa ce este eliberata din inchisoare, Michelle descopera ca toate cardurile ei au fost blocate si a ramas practic fara niciun ban, insa pune la cale un plan pentru a-si recastiga afacerea.


Office Christmas Party (Super party la birou)

Foto, video: Youtube

In aceasta comedie Jeniffer Aniston (Carol) joaca rolul CEO-ul interimar al unei companii de tehnologie, care vrea sa impiedice planurile organizarii unei petreceri de Craciun. Insa fratele sau face tot posibilul ca petrecerea sa aiba loc.

Intreaga mobilizare are scopul de a impresiona un potential client mai neconventional si de a-l convinge astfel sa investeasca in afacerea lor aproape falimentara.


Prescription Thugs

Foto, video: Youtube

Acest documentar prezinta o imagine rece asupra industriei medicamentelor eliberate pe baza de prescr'+'iptie si a arata cum marile companii farmaceutice mentin intentionat oamenii bolnavi pentru a obtine profituri.


Rolling Papers

Foto, video: Youtube

Documentarul prezinta povestea legalizarii vanzarii de marijuana in Colorado, iar in urma acestei masura ziarul Denver Post angajeaza pentru prima data in istoria jurnalismului un editor care sa scrie doar despre acest subiect.


Fantastic Beasts and Where to Find Them (Animale fantastice si unde le poti gasi)

Foto, video: Youtube

Fantastic Beasts and Where to Find Them o face pe autoarea J.K. Rowling sa se intoarca in universul Harry Potter! Eroul este Newt Scamander, autorul cartii omonime din care studiaza Harry in timpul primului an la Hogwarts, iar filmul ii prezinta aventurile, caci Newt nu se lasa pana nu devine cel mai celebru magizoolog din lume, potrivit Cinemagia. Calatoriile sale ii vor scoate in cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!


150 de miligrame

Filmul frantuzesc prezinta povestea unui pneumolog care descopera ca un medicament fabricat de angajatorul ei provoaca sute de decese in intreaga tara. Aceasta se intoarce importiva gigantului farma.

Foto: http://cineuropa.org/




Citeste si