6 Martie 2017

Destinatii ideale pentru vacanta de primavara: 5 locuri deosebite pentru experiente "infloritoare"



O vacanta de primavara poate fi cea mai buna decizie cum acest anotimp este ideal pentru a te bucura de spectacolul naturii. Iata 5 destinatii perfecte in care sa ai parte de o vacanta "infloritoare", la preturi decente.

Vacanta de primavara: Keukenhof

Keukenhof este poate cea mai buna destinatie pentru o vacanta de primavara, fiind cea mai mare gradina de flori din lume, cu 7 milioane de lalele in aproape toate culorile. Se afla in Olanda, in oraselul Lisse, situat la o ora cu autobuzul de Amsterdam. Keukenhof nu mai are nevoie de nicio descriere, este pur si simplu o lume colorata viu care te va fermeca pe loc. Bineinteles, primavara este cea mai buna perioada pentru o plimbare prin "Gradina Europei".

La Keukenhof ajungi cu autobuzul expres 858 de la aeroport (24 euro/persoana/calatorie dus-intors+intrarea la gradina botanica) sau din centru cu autobuzul 197 sau 858 (29 euro/persoana/calatorie dus-intors+intrarea la gradina botanica).

Bilete de avion: 173 euro dus-intors

Cazare: 105 euro/persoana/3 nopti

Sursa foto: Anton_Ivanov/Shutterstock.com


Vacanta de primavara: Madeira

Madeira, insula portugheza din Atlanticul de Nord, uimeste prin verdele gradinilor si padurilor si a devenit un magnet pentru turisti din intreaga lume. Madeira este considerata o insula a primaverii eterne, sentiment care este sarbatorit prin Festivalul Florilor intre 7 si 14 aprilie. Insa, insula portugheza este o combinatie feerica intre peisaj "inflorit", plaje aurii si munti inverziti, ideala pentru o vacanta de primavara.

Bilete de avion: 322 euro dus-intors

Cazare: 370 euro/persoana/7 nopti

Sursa foto: Anilah/Shutterstock.com


Vacanta de primavara: Japonia

In Japonia, ciresii infloriti sunt destinatia primaverii. Ciresii infloresc in luna mai si transforma Japonia intr-un spectacol al naturii. In prezent, un bilet de avion dus-intors Bucuresti-Tokyo costa 535 euro pentru 12-22 mai, insa poti urmari diverse promotii sau sa-l cumperi mai din timp la un pret mai mic. In cele din urma, Japonia este o combinatie de natura spectaculoasa, ciresi infloriti si muntele Fiji, dar si high tech, asa ca merita sa fie pe Bucket list-ul tau cu locuri de vizitat primavara.

Bilete de avion: 568 euro dus-intors

Cazare: 350 euro/persoana/7 nopti

Sursa foto: jiratto/Shutterstock.com


Vacanta de primavara: Paris

Desi multi vor sa mearga in Paris de Ziua Indragostitilor, "orasul luminilor" este cu adevarat frumos si infloritor la propriu pentru o vacanta de primavara, intre aprilie si mai. Atunci, Parisul se transforma intr-un spectacol al naturii datorilor gradinilor sale cu pomi infloriti si flori. De la Gradinile Luxemburgului, Gradinile Tuileries, Parcul Villetes, Parcul Bellville, Parcul Bercy si inclusiv Champs de Mars de unde puteti admira Turnul Eiffel, toate va vor impresiona. Nu mai spun de Gradinile de la Palatul Versailles.

Bilete de avion: 113 euro dus-intors

Cazare: 150 euro/3 nopti/persoana

Sursa foto: Marianna Ianovska/Shutterstock.com


Vacanta de primavara: Tenerife

Poate ca la prima citire Tenerife pare o destinatie de lux, pentru care crezi ca ai nevoie de un portofel generos. Adevarul este ca insula spaniola din Canare este un loc special, in care regasiti mare, plaja cu palmieri, munti si chiar un vulcan. Si este atat pentru tineri dornici de aventura, cupluri, cat si pentru familii. In plus, in Tenerife vremea este ideala tot timpul anului, fapt ce ii aduce denumirea de "Insula Primaverii Eterne".

Bilete de avion: 221 euro dus-intors

Cazare: 365 euro/7 nopti/persoana

Sursa foto: Elena19/Shutterstock.com




Citeste si