S-a lansat Amalgam Zexe Concept, un business "3 in 1" de 100.000 de euro
Locatia, a carei amenajare a durat trei luni, are o capacitate totala de 78 de locuri, iar investitia se ridica la 100.000 de euro. Designul a fost realizat de Sebastian Barlica.
"Ne dorim ca Amalgam sa aduca mai multa relaxare pe scena gastronomica romaneasca - un amalgam de take-away și à la carte”, a declarat Alexandru Consulea, fondatorul Amalgam Zexe Concept.
Cei care calca pragul restaurantului se pot delecta, printre altele, cu pate de ficat de rata, cognac si nucsoara, vinete cu maioneza din porumb, ciorba de perisoare din Mangalita si snitel de cerb sau piure cu unt de capra. Pentru prima data in restaurantele fondate de Alexandru Consulea apare si un meniu de pizza, printre sortimentele propuse numarandu-se pizza cu piept de rata din carmangeria proprie, pizza cu branza de burduf sau pizza cu ragu de cerb. De asemenea, in meniu se regasesc si produse vegetariane si fara gluten. Restaurantul are si crama si o veranda plina de verdeata.
Deserturi usor de transportat la cafeneaua-cofetarieCofetaria din cadrul Amalgam Zexe Concept prezinta deserturi create de cofetarul Ana Consulea si echipa Zexe Braserie. Deserturile din vitrina cafenelei Amalgam sunt decorate si ambalate mai simplu, pentru a fi mai usor de transportat, focusul fiind spre take-away. Le Petit-Antoine, Cheesecake fara zahar, o serie de trei Shok-uri, biscuiti la bucata, tarte cu fructe si multe alte delicii se regasesc în vitrina dulce.
Aranjamente pentru orice ocazie la floraria ZexeFloraria Zexe este fondata de floristul Diana Consulea, cu o experienta de 10 ani in domeniu si absolventa a Boerma Instituut International Floral Design School, una dintre cele mai renumite scoli de design floral din Olanda. Floraria Zexe ofera si posibilitatea livrarii comenzilor in Bucuresti.