19 Iunie 2020

De la politicieni, la actori din Game of Thrones: Personalități infectate cu noul coronavirus



Noul coronavirus (COVID-19) în mod evident nu a ținut seama de statutul social, astfel că printre cele peste 8 milioane de persoane infectate s-au aflat politicieni, actori, artiști, monarhi și influenceri. De la Madonna, la premierul Marii Britanii, citiți în continuare care sunt cele mai cunoscute 15 nume care au avut de înfruntat boala.

Tom Hanks

Pe 11 martie, Tom Hanks și soția Rita Wilson au fost primele celebrități majore care au făcut public faptul că au fost testați pozitiv. Hanks a povestit că boala l-a slabit puternic, actorul nereușind să reziste nici măcar unei sesiune scurte, de 12 minute, de exerciții fizice ușoare.


Tenorul italian Andrea Bocelli

Tenorul italian Andrea Bocelli a dezvăluit la data de 26 mai că a reușit să se vindece de noul coronavirus. ”A fost o tragedie, întreaga mea familie a fost contaminată”, a declarat Andrea Bocelli.


Placido Domingo

Legendarul cântăreț spaniol Placido Domingo a scris pe Facebook că el și familia sa au fost testați pozitiv. ”Vă implor pe toți să fiți extrem de atenți și să urmați regulile de igienă de bază. Împreună putem lupta împotriva virusului și să oprim această criză mondială”.


Madonna

La finalul lunii aprilie, Madonna a anunțat că a fost testată pozitiv, dar nu a menționat dacă a avut sau nu simptome. “În prezent nu sunt bolnavă”, a declarat ea pe Instagram.


Pink

Celebra cântăreață Pink a anunțat pe 3 aprilie că ea și fiul ei au fost testați pozitiv. ”Boala este serioasă și reală”, a scris ea pe Twitter. Ulterior, Pink a donat 1 mil. dolari pentru a ajuta spitalele să lupte împotriva noului coronavirus.


Premierul britanic Boris Johnson

Boris Johnson este cel mai cunoscut politician care a suferit de noua boală. Deși inițial Johnson anunțase că simptomele sunt minore, acestea s-au înrăutățit iar premierul britanic a fost internat la terpaie intensivă. În prezent, Boris Johnson este vindecat.


Actri?>a Debi Mazar

Actrița Debi Mazar a dezvăluit pe 21 martie că ea și întreaga familie suferă au fost infectați. Actrița a descris simptomele ca fiind foarte variate de la o zi la alta. ”Într-o zi mă simțeam foarte rău, în altă zi lucrurile păreau normale”.


Actorul Daniel Dae Kim

Cunoscut pentru rolul său în serialul Lost, Actorul Daniel Dae Kim a postat pe 19 martie un video pe Instagram în care explică detaliat experiența sa, care a început cu o răgușeală ușoară.


Actorul Idris Elba

Pe 13 martie, actorul Idris Elba a fost testat pozitiv după ce a luat contact cu o altă persoană ce suferea de boală. ”Sunt oameni infectați care nu au simptome și care pot răspândi cu ulurință boala… e ceva real”, a spus acesta într-un clip postat pe rețelele de socializare.


Actorul Kristofer Hivju

Actorul norvegian Kristofer Hivju, cunoscut pentru interpretarea rolului lui Tormund Giantsbane în serialul Game of Thrones, a anunțat pe 16 martie că el și familia sa se află în izolare după ce au fost testați pozitiv. O lună mai târziu, actorul a anunțat că este vindecat.


Prin?>ul Albert de Monaco

Potrivit unui anunț oficial din data de 19 martie, Prințul Albert de Monaco a fost diagnosticat pozitiv. Două săptămâni mai târziu, el a fost declarat vindecat.


Tigroaica Nadia

Pe 5 aprilie, Grădina zoologică din cartierul Bronx, New York, a anunțat că Nadia, o tigroaică de 4 ani, a fost testată pozitiv.


Prin?>ul Joachim al Belgiei

Joachim este un nepot al regelui Philippe al Belgiei. Acesta a fost infectat la o petrecere din Spania, în luna mai, ce a avut loc în ciuda restricțiilor impuse de autorități.


Prin?>ul Laurent al Belgiei

Un alt prinț belgian a confirmat, pe 6 mai, că este infectat. Și soția acestuia, prințesa Claire, a fost infectată.




Citeste si