8 Ianuarie 2021

Cinci case de vacanță din care românii pot lucra de la munte



Pandemia ne-a obligat să stăm în case și să renunțăm la vacanțe. Însă toată această perioadă ”de liniște” a folosit pentru ca cei din turism să gândească noi modalități de cazare, astfel încât românii (și nu numai) să fie în siguranță. Astfel, a apărut ideea hotelurilor, a pensiunilor sau a caselor de vacanță în care ne putem caza pentru a lucra ”de acasă”. Prețurile sunt adaptate modelului de ”turism”, iar cei cazați se pot bucura de puțin răsfăț în timpul unei zile de muncă. Cei care vor să evadeze în primele luni ale anului 2021 alături de familie, colegi sau prieteni pot opta pentru una dintre casele de vacanță la prețuri începând de la 30 de euro/noapte, cu discount-uri de până la 40% față de tarifele standard. Iată cinci dintre casele de vacanță care au abordat această îmbinare între util și plăcut.

Heca?(TM) Villas

Hecas Villas propune trei case de vacanță realizate din bușteni.

Amplasat în județul Buzău, foarte aproape de Lacul Siriu și de Cascada Pruncea, complexul se întinde pe o suprafață de peste 11.000 de metri pătrați și mai cuprinde printre altele o cadă jacuzzi de exterior, saună, teren de tenis, o livadă cu un loc de joacă pentru copii, hamace, leagăne și foișoare.

Prețurile pornesc de la 600 de lei/noapte, cu o capacitate de cazare pentru minimum patru persoane. Pentru rezervări de cel puțin trei nopți, se pot aplica inclusiv discounturi.

Sursa Foto: www.hecasvillas.ro


Cosama Village

Cosama Village din Sighișoara, construit într-un parc dendrologic​​,​​ cu numeroși copaci seculari și specii rare, având o panoramă deosebită asupra Cetății Sighișoara, oferă o experiență de cazare timp de o lună în două dintre casele sale.

Proprietatea este situată în oraș, la numai 5 minute de mers pe jos de centrul orașului.

Prețurile pornesc de la 470 de lei/ noapte pentru rezervarea unei căsuțe.

Sursa Foto: cosamavillage.ro


Casa de oaspe?>i 295

Casa de oaspeți 295 din Porumbacu de Sus, amenajată într-o veche șură​,​ construită în secolul 19 (anul 1876)​ oferă o priveliște minunată asupra munților Făgăraș.

Casa are în partea de jos locul de luat masa și o brutărie artizanală. În partea de sus, nou renovată și confortabilă, sunt amenajate două apartamente, un apartament de 4 camere duble, cu bucătărie, spatiu de luat masa si relaxare și un apartament de 2 camere cu terasă.

Prețurile pornesc de la 65 de euro/noapte pentru rezervarea unei unități.

Sursa Foto: porumbacudesus.ro


Bio Valeputna

Magia Bucovinei poate fi descoperită de către cei care aleg să petreacă o lună la Bio Valeputna, o cabană de munte situată în Valea Putnei. Pensiunea se află în județul Suceava, la 27 km de Vatra Dornei, 49 km de Gura Humorului și 18 km distanță față de Câmpulung Moldovenesc.

Realizată din materiale naturale, pensiunea are mobila confecționată din lemn recuperat și obiecte recondiționate. Covoarele țesute din lână de oaie, vesela din ceramică lucrată local, corpurile de iluminat și mobilierul realizat din fier lucrat manual întregesc decorul pe care îl veți găsi la Bio Valeputna.

Sursa Foto: biovaleputna.ro


Bike House

Bike House, o casă cu peste 240 ani vechime din Brașov​,​ decorată cu mobilă hand-made colorată este o altă proprietate inclusă în program.

Totodată, casa de vacanță a fost și primul magazin de biciclete din Brașovul post-comunist. Aceasta se află la 15 minute de centrul orașului.

Sursa Foto: Facebook/ Bike House




Citeste si