13 Septembrie 2021

5 modele de genți laptop și serviete din piele, practice și elegante pentru birou și întâlniri business



O geantă business poate deveni o alegere delicată, mai ales când cauți ceva versatil, funcțional și sigur pentru obiectele tale de lucru, dar care în același timp să armonizeze esteticul cu scopul practic, pentru a crea o impresie de neuitat.

Întâlnirile și mediul de lucru business sunt circumstanțe în care prima impresie contează. O geantă potrivită, dintr-un material de calitate superioară, se va integra cu succes unei ținute elegante și va impresiona cu siguranță publicul. Tuscany Leather îți pune la dispoziție o varietate de serviete damă și serviete bărbați din piele naturală! O servietă din piele naturală păstrează aproape documentele, obiectele importante și ustensilele de birou, oriunde mergi! Servietele sunt prevăzute cu o structură bicompartimentată pentru documente organizate și nu numai, buzunare pentru cardurile de credit, buzunare pentru instrumente de scris, mâner și curea ajustabile și detașabile, din piele naturală, elemente care permit atașarea de un troller pentru deplasările de serviciu, închidere cu fermoar, cataramă sau capse metalice, cu clapă sau simplă și accesorii elegante din alamă. În funcție de necesitățile tale specifice, stil personal, profil și mediu de lucru, personalitate și preferințe, optează pentru o servietă din piele care să îți ofere tot ce ai nevoie!

Servietă bărbați din piele naturală Tuscany Leather model Vetimiglia

Pentru persoanele care lucrează remote sau călătoresc des și au nevoie de un laptop care să le permită finalizarea taskurilor in delegații, există o varietate de genți laptop bărbați sau genți laptop damă din piele naturală marca Tuscany Leather. Pielea naturală este rezistentă la uzură și în plus, conferă protecție și rezistență la zgârieturi sau contactul cu lichidele care ar deteriora laptopul. Ce mai oferă o geantă laptop din piele naturală Tuscany Leather? Un design practic care te va ajuta să păstrezi în siguranță și la îndemână tot ce ai nevoie pentru munca de birou: structură uni sau bicompartimentată, partea inferioară stabilă pentru poziționare pe verticală, buzunare cu fermoar pe partea din față, buzunar interior, săculeț de protecție, mânere, curea din piele, ajustabilă pentru confort și detașabilă dacă dorești să porți geanta în mână.

Geantă laptop damă din piele naturala Tuscany Leather model Prato

Pentru o ținută desăvârșită, caută o geantă laptop elegantă sau o servietă de calitate care să adauge rafinament ținutei tale chiar și la serviciu!

Geantă laptop bărbați din piele naturală Tuscany Leather model Urbino

Servietă damă din piele naturală Tuscany Leather model Palermo

Colecția de genți business Tuscany Leather conține si mape documente din piele naturală pentru a-ți organiza strictul necesar in sedințe. Materialul din piele naturală “Full grain” 100%, închiderea cu fermoar sau tip capsă metalice, buzunarele speciale pentru carduri sau cărți de vizită, spațiul special pentru instrumentul de scris sunt câteva dintre calitățile unei mape corespunzătoare pentru birou. Pentru întâlnirile business sau deplasări urgente, alege o mapă birou piele fără mânere sau curele incluse, pe care o poți ține comod în mână. În cazul delegațiilor sau deplasărilor lungi, o mapă pentru documente cu design tip geantă este ceea ce îți trebuie. Buzunare interioare, compartiment unic sau dublu, buzunar pentru mobil, card de credit sau cărți de vizită, toc pentru stilou, închidere cu fermoar, mânere robuste din piele naturală și curea detașabilă pentru umăr, sau accesorii metalice elegante compun designul perfect al unei mape de birou. Mapele pentru documente Tuscany Leather sunt produse deosebit de versatile, adaptabile așteptărilor specifice unui mediu office și care se remarcă atât prin structura practică, cât și prin estetica rafinată ce adaugă un plus de stil oricărui outfit.

Mapă documente din piele naturală Tuscany Leather model Claudio



Citeste si