26 Ianuarie 2023

Top 5 restaurante unde îți vine amețeală de la înălțime… și prețuri



Restaurantele de lux sunt prezente în oricare mari orașe ale lumii, însă nu orice metropolă se poate lăuda cu restaurante aflate la chiar și jumătate de kilometru înălțime. Citiți în continuare care sunt acestea și pregătiți-vă pentru prețuri direct proporționale cu înălțimea la care se află.

Heavenly Jin - Shanghai, China

Situat la etajul 120 al Turnului Shanghai, la 556 de metri înălțime, Heavenly Jin este în prezent unul dintre cele mai înalte restaurante din lume. Clienții sunt întâmpinați de un mozaic italian cu tematică Silk Road, lung de 30 de metri și compus din zeci de materiale prețioase. Bucătarii de aici sunt din toată lumea, iar în timp ce mănânci poți admira un frumos joc de lumină și culoare.

Foto: Instagram


At.Mosphere - Dubai, Burj Khalifa

Restaurantul se află la 441 metri deasupra nivelului mării și este unul dintre cele mai populare restaurante din Dubai. A fost cel mai înalt restaurant din lume înainte de apariția Shanghai Heavenly Jin.

Foto: Instagram


Restaurant italian Elba - Shenzhen, China

O interpretare contemporană a decorului de inspirație venețiană întâmpină oaspeții pe Elba, unde un mozaic gri și argintiu metalic înconjoară intrarea, un raft afișează vinurile fine și accente neașteptate sugerează stilul avangardist al restaurantului. Elba este la o înălțime de 425 de metri.

Foto: Restaurantul / Tripadvisor


Restaurant rotativ tip bufet mediteranean Twist - Guangzhou, China

Situat la o înălțime de aproximativ 422 de metri, restaurantul rotativ TWIST Mediterranean Buffet, situat la etajul 106, este „Cel mai înalt restaurant rotativ dintr-o clădire”, clasat în Cartea Recordurilor. Perfect pentru o cină de familie în timp ce admiri orizontul unuia dintre cele mai populate orașe din China.

Foto: Restaurantul


Tosca da Angelo - Hong Kong

Situat la aproximativ 400 de metri, restaurantul este apreciat pentru tavanele înalte, fântânile maiestuoase și candelabrele frumoase, în timp ce se bucură de priveliștile uluitoare ale Hong Kong-ului. Restaurantul promite o călătorie gastronomică în care sunt amestecate bucătăria mediteraneană, vinuri fine alese de un somelier și ingrediente de sezon din Italia.

Foto: Restaurantul




Citeste si