23 Iulie 2010

Targ de produse traditionale si ecologice, deschis in fiecare week-end



Prima editie a Targului de produse traditionale si ecologice, organizat in Complexul Agroalimentar Crangasi, isi asteapta vizitatorii in perioada 22-25 iulie, urmand sa devina o prezenta permanenta de week-end.

Palinca, dulceata de casa, painea taraneasca si cozonacul proaspat, branzeturile traditionale de la Bran sau Sirnea, bomboanele dacice din Maramures, mierea de salcam si prajiturile preparate dupa vechi retete romanesti, sunt doar cateva dintre bunatatile pe care le veti putea degusta si cumpara, la acest sfarsit de saptamna, de la producatorii veniti din toata tara pentru a-si prezenta produsele.

Targul isi propune sa promoveze producatorii traditionali de mancare romaneasca, oferind celor aproape 150.000 de locuitori deserviti de Complexul Agroalimentar Crangasi, si tuturor bucurestenilor, alternativa produselor naturale, direct de la sursa.

Micii producatori beneficiaza de o platforma de expunere si comercializare a alimentelor traditionale, putand astfel sa isi prezinte produsele in fata unui numar foarte mare de potentiali cumparatori.

Targul de produse traditionale si ecologice va fi deschis in fiecare week-end, incepand din 22 iulie, intre orele 7-21, duminica, 7-15, in incinta Complexului Agroalimentar Crangasi.



Citeste si