22 Martie 2011

Top Prima Pagina: Cele mai importante subiecte din ziare

Citeste care sunt cele mai importante subiecte abordate de ziarele de astazi.

Adevarul

Europarlamentarul Adrian Severin s-a autosuspendat din functia de vicepresedinte al PSD, dupa ce a fost acuzat in scandalul european "Amendamente contra bani".

Liderii politici de la Bruxelles ii cer insa demisia din PE, potrivit Adevarul.

Adrian Severin nu s-a autosuspendat si din functia de vicepresedinte al grupului socialistilor din Parlamentul European, acolo unde a comis faptele de care este acuzat.

Romania Libera

Peste 1.100 de vile ar fi trebuit finalizate in urma cu sase ani intr-un cartier din nordul Capitalei, realizat de Agentia Nationala pentru Locuinte. Astazi ansamblul rezidential arata de parca ar fi fost lovit de tsunami, fara drumuri si utilitati si cu majoritatea caselor neterminate.

Drumul catre cartierul ANL "Henri Coanda" este cunoscut doar locuitorilor. Nici macar taximetristii din Capitala nu stiu exact cum se ajunge acolo.

Citeste mai multe despre cartierul fantoma al ANL in Romania Libera



Curierul National

Cota unica si taxa pe valoarea adaugata vor fi mentinute in acest an la nivelul actual, eventuale schimbari putand fi analizate doar pentru viitor, potrivit premierului Emil Boc.

De cealalta parte, Alianta Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR) sustine ca o reducere a cotei unice cu 6% va conduce la cresterea economica a Romaniei, informeaza Curierul National.



Financiarul

Serghei Bulgac, directorul financiar al RCS&RDS, detine, potrivit datelor de la Registrul Comertului, un procent de 10% in compania Audiovizual Media SRL, unde un pachet de 20% apartine UPC, iar jumatate din actiuni sunt detinute de deputatul si sponsorul PDL Silviu Prigoana si apropiatii acestuia.

Afla mai multe despre directorul RCS&RDS asociat intr-o firma cu rivalii de la UPC din Financiarul.



Gandul

Averea europarlamentarului Adrian Severin - acuzat de practici de lobby contra cost, fiind cercetat de catre Directia Nationala Anticoruptie - este verificata de Agentia Nationala de Integritate, reprezentantii institutiei refuzand sa dea detalii despre stadiul investigatiilor, relateaza Gandul.






Citeste si