16 Mai 2011

Top Cover: Cele mai bune coperti ale revistelor din ultima saptamana



Uciderea liderului terorist Osama bin Laden, evolutia relatiilor dintre Statele Unite ale Americii si Pakistan sau povestea celui de-al doilea om ca importanta din cadrul retelei de socializare Facebook tin copertile celor mai cunoscute reviste de business si actualitate din lume, saptamana aceasta. Vezi cele mai interesante coperti ale revistelor monitorizate de Wall-Street.ro.

Businessweek: Why Facebook Needs Sheryl Sandberg

Revista Bloomberg Businessweek prezinta in articolul de coperta povestea numarului 2 in conducerea celei mai importante retele de socializare – Facebook. In cei trei ani de cand Sheryl Sandberg, 41 de ani, s-a alaturat Facebook in pozitia de COO a ajutat compania sa atinga un nivel care la inceput ar fi fost de neconceput. Sandberg se confrunta acum cu cea mai mare provocare.

The Economist: The new tech bubble

In comparatie cu restul Statelor Unite ale Americii, Silicon Valley seamana cu un oras care este pe punctul de a exploda datorita efervescentei cu care se intampla lucrurile, scrie The Economist.

Se fac din nou angajari, chiriile pentru birouri sunt in crestere, iar salariile oferite tinerilor talentati in domenii la moda precum stiinta datelor ating niveluri demne de Hollywood. Deloc surprinzator, luand in considerare cat valoreaza acum companiile online.

Time: Why we're stuck with Pakistan

Cand Statele Unite ale Americii au infruntat Pakistanul dupa atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, nu au existat discutii despre obiective sau vise comune, scrie Time. A existat doar o amenintare directa: sunteti cu noi sau impotriva noastra. Pakistan a trebuit sa aleaga intre a-si face din SUA un inamic sau a accepta o intelegere murdara indulcita de promisiunea unei sume mari de bani. Razboiul impotriva terorismului devenise razboiul SUA.

The New Yorker: Rubbed Out

Saptamanalul New Yorker publica pe coperta desenul “Rubbed Out”, realizat de Gürbüz Doğan Ekşioğlu. Publicatia dedica editia din aceasta saptamana celor mai importante momente care il au in centru pe Osama bin Laden, realizand o analiza a evenimentelor care au urmat zilei de 11 septembrie 2001 pana la uciderea celui mai vanat terorist – 1 mai 2011.



Citeste si