13 Iunie 2011

Top Cover: Cele mai bune coperti ale revistelor din ultima saptamana



Vezi cele mai interesante coperti ale revistelor monitorizate de Wall-Street.ro.

Time - What U.S. Economic Recovery?

Cifrele pentru primul trimestru au aratat o crestere de doar 1,8% pentru economia Statelor Unite ale Americii, mult sub asteptarile analistilor de 3%. Estimarile pentru al doilea trimestru nu arata mai bine, scrie revista Time. Datele cele mai ingrijoratoare vin insa din piata muncii: mai putin de 54.000 de noi locuri de munca au fost create in luna mai, in timp ce rata somajului atinge 9,1%.

The Economist: The man who screwed Italy

“Era Berlusconi” isi va pune amprenta asupra Italiei pentru multi ani de acum inainte, scrie The Economist. Silvion Berlusconi are multe motive sa zambeasca. La 74 de ani, a creat un imperiu media care l-a transformat in cel mai bogat om din Italia. A dominat scena politica din anul 1994 si a supravietuit multor pariuri in legatura cu demisia sa. In ciuda succesului sau, Berlusconi a fost un dezastru ca si lider al tarii din 3 motive.

Businessweek: Nine Global Ideas to Fix America's Economy

Statele Unite ale Americii se apropie de momentul in care vor cauta solutii pentru revitalizarea economiei acolo unde de regula nu se uita: la alte tari, sustine Businessweek. Este din ce in ce mai clar ca idei proaspete sunt necesare, spune Andrew Liveris, CEO al Dow Chemical si autorul cartii “Make It in America: The Case for Re-Inventing the Economy”.

Businessweek prezinta noua idei apartinand unor tari importante pe baza carora SUA ar putea reveni in competitia economica.

The New Yorker: California Interiors

Saptamanalul New Yorker are pe coperta desenul “California Interiors”, realizat de David Hockney. Printre materialele din aceasta editie se numara un articol despre una dintre nepoatele pictorului Picasso, Diana Widmaier-Picasso si un top al celor mai interesante 50 de personalitati.



Citeste si