7 Octombrie 2011

Revista blogurilor de business: Ce au scris bloggerii despre moartea lui Steve Jobs



Majoritatea blogurilor romanesti si straine au scris astazi despre moartea lui Steve Jobs, cofondatorul Apple, compania americana care a lansat produse precum Macintosh, iPod, iPhone si iPad.

Orlando Nicoara seful grupului Mediafax scrie “RIP Steve” (Rest in Pace Steve: Odihneste-te in pace, Steve) si posteaza o imagine foarte asemanatoare logo-ului Apple.

Si Dragos Stanca scrie ca astazi este o zi trista si publica ultimul mesaj postat de Steve Jobs pe Twitter: „Love is like a puzzle, hard to piece together, but beautiful when all the right pieces are put together”.

Antreprenorul Radu Georgescu afirma ca cea ca mai mare mostenire lansata de Steve Jobs este discursul tinut de acesta in 2005 la Universitatea Stanford.

Pe blogul Riscograma puteti despre 12 angajatori industriali care au mai multi angajati decat Nokia si despre care probabil nu ai auzit

“Cele mai mari 12 companii angajeaza 60.000 de romani, au vanzari de 4 miliarde de euro si profit de 150 de milioane de euro. Fata de Nokia, unde salariile erau de 1% din incasari, aici ele ajung la 10%. Iata, in premiera, clasamentul consolidat (firmele din acelasi grup sunt luate impreuna) al celor mai mari producatori din domeniul componentelor auto, pe baza bilanturilor depuse pentru 2010”, scrie Riscograma.

Despre evolutia industriei si a constructiilor in luna august puteti citi pe Businessday. Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 19,5% fata de august 2010, cresterea inregistrata in primele 8 luni fiind de 18%.



Citeste si