6 Decembrie 2011

Romtelecom va lucra cu Media Investment pentru media buying. Cine ii va face reclamele



Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa si al doilea de internet si televiziune de pe piata locala, a ales agentia Media Investment in urma licitatiei pentru servicii de media buying. Media Investment, companie din holdingul The Group, condus de Zoltan Szigeti si Mihaela Nicola, este cea mai mare agentia de media din Romania cu afaceri de 45 de milioane de euro anul trecut.

Pe de alta parte, contul de creatie al Romtelecom pentru zona de rezidential va fi preluat de GMP Advertising, iar pentru contul de online agentia desemnata este Webstyler.

Licitatiile pentru servicii de creatie si de organizare de evenimente pentru segmentul de business au fost anulate.

Operatorul de telecomunicatii a inceput aceste licitatii in toamna anului trecut. Atunci, Romtelecom lucra cu agentia United Media pentru servicii de media buying, cu Graffiti BBDO pentru creatie si Frank Digital pentru online.

Telecomunicatiile sunt poate cel mai competitiv domeniu de pe piata locala, jucatorii din acest domeniu fiind de asemenea printre cei mai mari investitori din publicitate.

Romtelecom este al treilea operator local de telecomunicatii dupa cifra de afaceri, cu un business in jurul a 720 de milioane de euro anul trecut.



Citeste si