12 Aprilie 2012

Revista blogurilor de business: Doua intrebari despre Instagram Facebook



Vezi mai jos cel mai importante insemnari din blogosfera economica

Doua intrebari despre Instagram - Facebook

Daca Instagram valoreaza 1 miliard USD, cat valoareaza Facebook, se intreaba Orlando Nicoara.

A ridicat sau nu Instagram a doua runda de finantare cu 4 zile inainte de a se anunta tranzactia cu Facebook? Se vorbea de o investitie de 40 milioane USD condusa de Sequoia si DST la o evaluare de 500 milioane USD. Care DST (Digital Sky Technologies) e unul din actionarii Facebook si cel care, atentie, a cumparat la o evaluare foarte mare pentru 2009.

Prima saptamana cu HBO GO

Accesul la HBO GO a mers mai usor decat ma asteptam, ceea ce m-a facut sa imi placa si mai mult acest serviciu de continut on-demand, precizeaza Cristian Manafu.

Am facut un mic “ocol” pentru a instala Silverlight, insa apoi lucrurile au decurs cat se poate de natural. La prima vizita pe site, sistemul iti este verificat. Completezi apoi un formular de inscriere si daca doresti, poti activa si controlul parental. Gata, esti in contul tau HBO GO.

Noua osardie a corifeilor economiei autohtone

Motivul pentru care Romania nu progreseaza din punct de vedere economic nu sunt resursele ori conjuctura, ci pur si simplu captura statului la nivelul ideilor economice de catre aceeasi corifei, precizeaza Lucian Isar.

Lipsa de idei economice viabile pentru specificul Romaniei se manifesta atat in cazul strategiilor de expansiune economica cat si in dezbaterile privind nivelul oportun de inflatie in anumite perioade de dezvoltare.

Piata imobiliara: preturile declarate la notari au scazut anul trecut

Preturile proprietatilor rezidentiale calculate de Institutul National de Statistica pe baza datelor furnizate de notarii publici au scazut anul trecut cu 17% la nivel national, si cu 20% in Bucuresti, aceasta scadere fiind mai mare decat cea inregistrata in 2010, cand preturile au scazut cu 13,4% la nivel national, si cu 15,7% in Bucuresti, informeaza BusinessDay.

.



Citeste si