17 Mai 2012

Vrei sa vezi pe iPad cum erau revistele romanesti de la 1850? eChiosc a lansat o sectiune de publicatii vechi



Aplicatia de presa romaneasca pentru iPad eChiosc a lansat „Franturi din trecut”, o sectiune pentru ziarele si revistele autohtone aparute in perioada 1830 – 1934. Pretul publicatiilor vechi incepe de la 0,79 de euro (3,5 lei) per exemplar.

Categoria contine deocamdata cate un exemplar din publicatiile aparute in aceasta perioada, insa progresiv vor fi lansate cu noi titluri.

Printre publicatiile prezente se regasesc reviste de avangarda, umoristice, colectii de imagini, albume cu schitele unor inventatori romani celebri si o prezentare a uniformelor Armatei Romane din perioada 1830-1930.

Pentru a va cumpara o astfel de publicatie trebuie sa descarcati gratuit aplicatia eChiosc din App Store, sa va alegeti exemplarul dorit si sa platiti 0,79 de euro (3,5 lei). Odata facuta plata, publicatia este descarcata in aplicatie si este disponibila pentru rasfoire oricand.

Aplicatia eChiosc a fost dezvoltata de compania Ascend NetSolutions, companie condusa de Mihai Paun, fost director general la Active Soft (parte a NCH)



Citeste si