1 Octombrie 2012

Razvan Corneteanu a devenit actionar la Hotnews.ro



Razvan Corneteanu, fostul director general al Adevarul Holding, a devenit actionar la site-ul de stiri Hotnews.ro, el preluand actiunile detinute de Cristian Sima, presedintele si directorul general al Bursei din Sibiu (Sibex) potrivit datelor publicate la Oficiul Registrul Comertului, scrie Mediafax.

Corneteanu detine 9,0424% din compania Media Bit Software SRL din Bucuresti, care opereaza site-ul de stiri Hotnews.ro. Fostul sef al trustului de presa patronat de Dinu Patriciu a devenit actionar al publicatiei pe 24 septembrie 2012.

"Razvan Corneteanu a performat aproape 20 de ani in industria mass-media, dar este prima data cand se alatura in calitate de investitor intr-o platforma de comunicare online", au declarat oficialii Hotnews intr-un comunicat de presa.

Ceilalti actionari sunt: Diana Tereza Salistean (4,5002%), Ionel Margarit Timbolschi Preoteasa (36,9828%), Manuela Timbolischi Preoteasa (31,483%) si Andrei Woinaroski (17,9916%).

Corneteanu a fost director general al trustului Adevarul Holding din anul 2006 pana in aprilie 2010, cand a fost inlocuit de Peter Imre. Anterior, acesta a lucrat timp de 13 ani pentru Ringier Romania, grup care detine printre altele publicatii precum Libertatea, Unica, Viva sau Elle.



Citeste si