15 Octombrie 2012

TVR a dat sporuri de 5 milioane de euro in ultimele 20 de luni



Jurnalul National a intrat in posesia centralizatorului tuturor sporurilor extrasalariale platite in TVR in ultimele 20 de luni. Institutia care a sustinut aberanta politica guvernamentala de taieri de venituri (inclusiv sporuri) in sistemul de stat a achitat angajatilor sai, in perioada mentionata, 19,631 milioane lei. Adica aproximativ 5 milioane de euro


Aflata-n colaps financiar, cu un consiliu de administratie desfiintat de Curtea Constitutionala si reinfiintat (vag modificat) de Parlament, avand o schema de personal care depaseste 3.300 de angajati si abia la inceputul restructurarii (demers impus de Guvernul Romaniei in schimbul esalonarii pe sapteani a datorii catre ANAF), televiziunea publica se sufoca sub protestele din curtea proprie.

Oamenii contesta, la vedere, procedura aleasa de ultima echipa de conducere, competenta administratorilor si politizarea. Nu se aude, insa, nimicdespre pierderea privilegiilor. Care-s mari, multe si nefiresti pentru o piata libera si concurentiala.

Aflati mai multe detalii pe Jurnalul.ro.



Citeste si