30 Octombrie 2012

Autorul fotografiilor in care ducesa de Cambridge apare topless va fi arestat



Autorul fotografiilor in care ducesa de Cambridge, sotia printului William, apare topless, intr-o vila privata din sudul Frantei, urmeaza sa fie arestat de politia franceza, scrie Mediafax.

Politia judiciara franceza se pregateste sa il aresteze pe fotograful care a realizat acele instantanee. Numele fotografului a fost transmis detectivilor francezi care investigheaza cazul.

Acel paparazzo a realizat o serie de fotografii cu ducesa de Cambridge, in luna septembrie, la Chateau d'Autet, in Provence, unde cuplul princiar britanic se afla pentru cateva zile de vacanta, intr-o resedinta privata detinuta de un nepot al reginei britanice, vicontele Linley.

Se spune ca atat printul William, cat si sotia lui, ducesa Catherine, au fost extrem de furiosi dupa aparitia intr-un tabloid francez a fotografiilor in care aceasta apare topless, pe marginea unei piscine, in acea resedinta de vacanta.

Fotografiile au fost publicate mai intai in revista franceza Closer, iar apoi au aparut in presa din multe alte tari, inclusiv in Italia si in Irlanda.

Daca suspectul va fi gasit vinovat, el ar putea fi condamnat la un an de inchisoare si va fi nevoit sa plateasca daune de 36.000 de lire sterline (44.800 de euro).



Citeste si