11 August 2014

Audiente: 1,3 milioane de romani au urmarit Antena 3 si Antena 1 in seara de dupa condamnarea lui Voiculescu



Emisiunea moderata de Mihai Gadea pe Antena 3, retransmisa pe Antena 1 a insumat aproape 1,3 milioane de telespectatori in seara de 8 august, cele doua televiziuni depasit PRO TV pe interval, potrivit paginademedia.ro.

Astfel, pe intervalul orar 20.00 - 1.30, realizatorii Antena 3 au tinut peste 900.000 pe postul de stiri detinut de familia Voiculescu, iar retransmisia de pe Antena 1 a avut peste jumatate de milion de telespectatori. Prin comparatie, la PRO TV s-au uitat un milion de romani in acelasi interval.

In cadrul programului, jurnalistii Antena 3 au interpretat sentinta lui Dan Voiculescu, cu accent pe confiscarea sediului televiziunii, ca "un atac la libertatea presei".

Dan Voiculescu a fost condamnat, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, la zece ani de inchisoare cu executare. Totodata, instanta a dispus si confiscarea mai multor bunuri imobile de birouri, terenuri si sume de bani, printre care si sediile Antena situate pe Soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr.25-27, dar si cel al grupului de firme Grivco.



Citeste si