19 Septembrie 2014

Lucian Mindruta isi face televiziune de stiri



CNA a decis sa acorde doua licente audivizuale televiziunii de stiri lastiri.ro, care se va lansa la inceputul anului 2015.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, in sedinta de joi, sa acorde doua licente audiovizuale, prin satelit si prin retele de comunicatii, televiziunii de stiri lastiri.ro, care ar urma sa se lanseze la inceputul anului 2015, potrivit Mediafax.

CNA a analizat, joi, solicitarea societatii Media Play SRL de acordare a unei licente audiovizuale prin satelit si a unei licente audiovizuale prin retele de comunicatii electronice pentru televiziunea lastiri.ro. Asociatul unic al societatii Media Play SRL este jurnalistul Lucian Mindruta. El a fost insotit in sedinta CNA de jurnalistul Alexandru Livadariu, producator general al proiectului lastiri.ro.

Cei doi au precizat ca noua televiziune de stiri va fi dedicata "oamenilor care vor sa vada jurnalism de calitate", dar si acelor telespectatori care au parasit mediul audiovizual in favoarea internetului, nefiind multumiti de oferta actuala a posturilor de stiri. Cel mai probabil, noua televiziune lastiri.ro va fi lansata la inceputul anului 2015, dupa cum a spus Lucian Mindruta. CNA a aprobat acordarea celor doua licente pentru televiziunea lastiri.ro cu noua voturi "pentru" (Laura Georgescu, Viorel Vasile Buda, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Lorand Turos, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Rasvan Popescu si Radu Calin Cristea) si unul "impotriva" (Monica Gubernat) lansarea noii televiziuni lastiri.ro.



Citeste si