28 Aprilie 2015

BPN Romania va furniza servicii de media pentru Idea Bank



BPN Romania, agentia de media parte a grupului Lowe Romania, va gestiona serviciile de media ale Idea Bank, fosta Romanian International Bank (RIB), agentia fiind desemnata castigatoarea unei licitatii organizate la sfarsitul anului trecut.

Compania se va ocupa de serviciile de strategie media, planning, buying, research si digital, potrivit unui comunicat de presa.

„Suntem increzatori ca acesta este doar primul pas intr-un parteneriat de business de lunga durata intre BPN si Idea Bank ”, a declarat Ileana Tomescu (foto), managing partner al BPN Romania.

BPN este o agentie de media full-service, membra a retelei globale IPG Mediabrands. In Romania, agentia este membra a grupului de companii din care mai fac parte: Initiative, Lowe & Partners, Golin, Seniorhyper, MobileWorks si Medic One.

Idea Bank face parte din Getin Holding, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare cu operatiuni extinse in Europa Centrala si de Est, cu expertiza in retail banking si leasing si peste 7.000 de angajati. Banca este fosta Romanian International Bank (RIB), cumparata de polonezii de la Getin Holding, la finalul anului 2013. Managementul isi doreste ca banca rea sa ajunga intre primii jucatori in domeniu in urmatorii 2-3 ani, in special prin crestere organica,dar si prin achizitii de banci sau alte companii.



Citeste si