28 Aprilie 2015

CNA invita televiziunile la dezbateri despre Decizia de acordare, modificare si cedare a licentelor



Consiliul National al Audiovizualului (CNA) invita reprezentantii televiziunilor, miercuri, la dezbateri despre Decizia CNA privind acordarea, modificarea, prelungirea valabilitatii si cedarea licentelor audiovizuale.

Intalnirea cu membri ai Consiliului va avea loc miercuri, de la ora 11.00, la sediul CNA din Bucuresti, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Consiliului. Dezbaterile vor viza modul de interpretare a prevederilor Deciziei CNA nr. 277/2013, modificata si completata prin Decizia CNA nr. 614/2013, scrie Mediafax.

Decizia 277 priveste procedura de acordare, de modificare, de prelungire a valabilitatii si de cedare a licentei si a deciziei de autorizare audiovizuala, cu exceptia celor pentru difuzare in sistem digital terestru, precum si conditiile privind difuzarea de programe locale, retransmiterea si preluarea de programe ale altor radiodifuzori. Aceasta intalnire a fost stabilita in sedinta publica a CNA din 2 aprilie.

CNA a mai organizat, pe 18 februarie, o intalnire informala cu responsabilii editoriali ai principalelor televiziuni si radiouri din Romania. Atunci, membrii Consiliului le-au transmis acestora ca sunt hotarati sa creasca nivelul amenzilor aplicate, daca statiile vor continua sa aiba abateri constante de la legislatia audiovizualului.



Citeste si