27 Septembrie 2006

UPC aduce in Romania programul SPORT1

SPORT1, canal de sport care ofera emisiuni sportive de calitate, va fi disponibil si in Romania la sfarsitul lunii octombrie, pentru clientii UPC-Astral care locuiesc in zonele urbane.

SPORT1 emite non stop si este titrat in limba romana. Acesta este unul dintre cele mai apreciate canale sportive din Europa si le ofera pasionatilor de sport transmisii in direct si acoperire exclusiva a unor evenimente sportive importante. Printre acestea se numara transmisii ale unor importante competitii din fotbal calificarile din cadrul campionatului de fotbal Euro 2008, meciuri din Premier League Scotia, Liga Portugheza, Cupa Germaniei, Campionatul englez Coca Cola (first division). Alte evenimente sportive incluse in program sunt Speedway Grand Prix si Cupa Mondiala, KOTV Classic Boxing, intreceri de handbal si alte competitii sportive de interes. Pasionatii de rugby se bucura, de asemenea, de acoperirea pe larg a unor importante turnee si competitii, cum ar fi Guiness Rugby English Premiership si Cupa Heineken.

Dorim sa ii rasplatim pe clientii nostri oferindu-le un canal cu emisuni sportive de calitate. Suntem convinsi ca SPORT 1 va fi un canal pe gustul fiecaruia, avand in vedere ca emisiunile difuzate se adreseaza tuturor iubitorilor sportului, indiferent de preferintele acestora, a declarat Raluca Milin, Director de Marketing in cadrul UPC Romania.

Sport 1 va fi oferit in pachetul de baza pentru clientii UPC si Astral si va inlocui un alt canal sportiv din grila actuala de programe. Programul Sport 1 este proprietate a chellomedia, lider pe piata de distributie de programe, continut media si servicii video, divizie europeana pentru continut media a grupului Liberty Global, Inc., din care face parte si UPC Romania.



Citeste si