18 Decembrie 2006

Helmut Kohl vine in Romania

In pragul intrarii in Uniunea Europeana, Realitatea TV are onoarea sa il aduca in Romania pe fostul cancelar al Germaniei reunificate, Excelenta Sa Dr. Helmut Kohl, omul care a reunificat Germania, iar apoi s-a aflat in prim-planul deciziilor de reunificare a continentului.

Helmut Kohl este unul dintre liderii politici care a pus bazele noii Europe,
contribuind in mod decisiv la caderea "cortinei de fier" si la demararea procesului de deschidere a Uniunii catre fostele state comuniste. Principala motivatie pentru care Realitatea TV a initiat acest eveniment este aceea ca Helmut Kohl este una dintre personalitatile politice careia i se datoreaza in mare masura ceea ce se va intampla Romaniei pe 1 ianuarie 2007.

Pe 20 decembrie 2006, Helmut Kohl vine in Romania. Este si data la care Realitatea TV anunta, in cadrul unui Gale televizate, de mare tinuta - "Zece pentru Romania 2006" - care sunt cele mai valoroase personalitati publice ale Romaniei. Realitatea TV a initiat acest demers avand certitudinea ca elitele sunt singurele capabile sa genereze acea schimbare de mentalitate de care Romania are nevoie pentru a se
comporta ca un stat modern al noii Europe.

Helmut Kohl este politicianul care a afirmat: "Am fost subestimat decenii intregi, dar m-am descurcat foarte bine, in ciuda acestui lucru". Tot el este cel care a spus ca "Pacea trebuie sa fie mai mult decat absenta razboiului".



Citeste si