3 Decembrie 2021

Top 10 filme de Crăciun și noi seriale Netflix care intră în grila din decembrie



Filmele de Crăciun reprezintă o bună parte din noutățile Netflix din decembrie, însă grila de luna aceasta este completată și de noi sezoane din seriale foarte populare precum The Witcher.

Pierdu?>i ?(R)n spa?>iu (sezonul 3) - 1 decembrie

În cel de-al treilea și ultimul sezon din Pierduți în spațiu, miza este mai mare ca oricând, iar instinctul de supraviețuire al celor din familia Robinson va fi supus încercării supreme. La un an de când au rămas blocați pe o planetă misterioasă, Judy, Penny, Will și Robotul trebuie să organizeze evacuarea celor 97 de tineri coloniști, însă nu înainte de a fi dezvăluite secrete care le vor schimba viețile pentru totdeauna. Între timp, John și Maureen, care îl au alături pe Don, sunt nevoiți să lupte pentru a-și regăsi copiii, în ciuda șanselor potrivnice. Membrii familiei Robinson vor avea de înfruntat provocarea dificilă generată atât de faptul că sunt pierduți, cât și de faptul că sunt despărțiți de cei dragi, totul în timp ce se confruntă cu cea mai copleșitoare amenințare extraterestră de până acum.

Sursa foto: Netflix


O, b?iat frumos! - 2 decembrie

Încercând cu disperare să evite comentariile familiei sale legate de faptul că este mereu singur, Peter (Michael Urie) îl convinge pe Nick (Philemon Chambers), cel mai bun prieten al său, să-l însoțească de sărbători și să pretindă că sunt într-o relație. Dar, atunci când mama sa (Kathy Najimy) îi aranjează o întâlnire cu James (Luke Macfarlane), chipeșul ei antrenor, întregul plan se duce de râpă.


Cum s? distrugi Cr?ciunul (sezonul 2) - 10 decembrie

Tumi Sello, oaia neagră și rebelă a familiei, visează la un Crăciun liniștit. Dar Crăciunul și planurile ei sunt date peste cap în momentul în care un deces care afectează familiile Sello și Twala și sentimentele de vinovăție o determină să ajute la organizarea unei înmormântări de Crăciun. Când până și planurile de înmormântare o iau razna, Tumi are din nou parte de priviri acuzatoare și este nevoită să-și petreacă următoarele câteva zile străduindu-se să repare reputația familiei Sello și propria ei reputație și încercând să salveze tristul eveniment de la un dezastru total.


De neiertat (10 decembrie)

Eliberată din închisoare după o condamnare pentru o crimă violentă, Ruth Slater (Bullock) revine într-o societate care refuză să-i ierte trecutul. Confruntându-se cu judecata aspră a celor din locul pe care îl considera „acasă”, singura ei speranță pentru a se reabilita este să-și găsească sora mai tânără, de care acum este înstrăinată și pe care a fost nevoită să o lase în urmă.


The Hand of God - 15 decembrie

De la scenaristul și regizorul distins cu Oscar Paolo Sorrentino (Il Divo, Marea frumusețe, Tânărul papă) sosește povestea lui Fabietto Schisa, un băiat care trăiește în efervescentul oraș Napoli, în anii ’80. Mâna lui Dumnezeu este o poveste despre bucurii neașteptate, precum sosirea legendarului fotbalist Diego Maradona, dar și despre tragedii la fel de neprevăzute. Soarta își joacă rolul, bucuria și tragedia se împletesc, iar rotițele viitorului lui Fabietto se pun în mișcare. Sorrentino revine în orașul natal pentru a spune o poveste extrem de personală, care vorbește despre destin și familie, filme și sport, dragoste și pierderi.


The Witcher (sezonul 2) - 17 decembrie

Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos: de propria ei putere misterioasă.


Un Cr?ciun nu prea fericit - 21 decembrie

Don Servando (Héctor Bonilla), cunoscut drept bunicul morocănos, revine după aventurile din The Patriarch (2016). De Crăciun, el se va alătura unei noi familii extinse împreună cu fiul său, Fran (Benny Ibarra), fiica Alma (Jacqueline Bracamontes) și o gașcă de hipioți dornici de distracție, din care fac parte Gala (Renata Notni), Renato (Juan Pablo de Santiago) și Bill (Daniel Martínez). Cu toții pornesc într-o călătorie spre malul mării, pentru a petrece Crăciunul împreună cu mătușa Almei, Doña Alicia (Angélica María), o femeie dificilă care devine inamicul principal al lui Don Servando. Vâzându-și poziția în familie amenințată, Don Servando nu se va da în lături de la nimic pentru a demonstra că Alicia este o persoană îngrozitoare, care nu-și vede decât propriul interes... chiar dacă în felul acesta ajunge să strice Crăciunul tuturor.


Emily ?(R)n Paris (sezonul 2) - 22 decembrie

Deși acum se descurcă mai ușor în Paris, stilul de viață franțuzesc îi dă în continuare de furcă lui Emily. După ce intră într-un triunghi amoros cu vecinul ei și cu prima ei prietenă franțuzoaică, Emily e hotărâtă să se concentreze asupra muncii, care devine din ce în ce mai complicată în fiecare zi. La cursul de limba franceză, cunoaște un expat care o enervează la culme, dar o și intrigă.

Creatorul și realizatorul Darren Star revine la cârma celui de-al doilea sezon al serialului nominalizat la Emmy EMILY ÎN PARIS, cel mai vizionat serial de comedie Netflix din 2020. Producătoarea și protagonista Lily Collins revine în rolul lui Emily Cooper, alături de Philippine Leroy Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery și William Abadie, care fac parte din distribuția permanentă, de Kate Walsh, invitată specială cu rol recurent, și de nou-veniții Lucien Laviscount, Jeremy O. Harris și Arnaud Binard. Serialul EMILY ÎN PARIS este produs de MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions și Jax Media.


Nu privi?>i ?(R)n sus - 24 decembrie

Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), o proaspătă absolventă a facultății de Astronomie, și profesorul ei, dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), fac o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în sistemul solar. Prima problema este că traiectoria ei indică o coliziune directă cu Pământul. A doua este că nimănui nu pare să-i pese. Aparent, vestea unei comete de dimensiunea Everestului care ar putea distruge Pământul este una greu de digerat. Cu ajutorul doctorului Oglethorpe (Rob Morgan), Kate și Randall pornesc într-un turneu mediatic, care îi poartă din cabinetul indiferentei președinte Orlean (Meryl Streep) și al fiului ei lingușitor și angajat în funcția de șef de personal, Jason (Jonah Hill), până în studiourile The Daily Rip, un matinal plin de viață, găzduit de Brie (Cate Blanchett) și Jack (Tyler Perry). La doar șase luni distanță de impactul cu cometa, gestionarea unui flux de știri de 24 de ore și atragerea atenției publicului obsedat de rețelele de socializare înainte de a fi prea târziu se dovedește a fi o sarcină surprinzător de comică. De ce este nevoie să faci pur și simplu omenirea să privească în sus?!

Nu priviți în sus este scris și regizat de laureatul cu Oscar Adam McKay (Brokerii apocalipsei), iar din distribuție mai fac parte Mark Rylance, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (alias Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis și Tomer Sisley.


Oameni anxio?(TM)i - 29 decembrie

Oameni anxioși este o tragicomedie despre un jefuitor de bănci ratat, care încearcă să dea lovitura la o bancă în care nu există bani și ajunge să ia opt ostatici în timpul prezentării unei case aflate la vânzare. După ce renunță, apartamentul este luat cu asalt de doi polițiști zăpăciți, Jack și Jim, care, întâmplător, sunt tată și fiu.

Există o singură problemă: apartamentul este... gol. Ulterior, într-o serie de declarații contradictorii, ostaticii își prezintă fiecare propria versiune despre cele întâmplate, creând astfel un adevărat puzzle plin de mister. Cu toții păstrează însă un secret care creează o legătură unică și aproape indestructibilă între ei.




Citeste si