25 Aprilie 2007

Cris-Tim ramane cu marca 'Salam sasesc'



Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis marti recursul formulat de societatea Cris-Tim impotriva deciziei Curtii de Apel Bucuresti, care dadea castig de cauza partii adverse din proces, firma Campofrio, si a decis ca marca "Salam sasesc" sa ramana firmei Cris-Tim, informeaza NewsIn.

La instanta de fond, Tribunalul Bucuresti societatea Cris-Tim a avut castig de cauza, primind dreptul exclusiv pentru fabricarea salamului sasesc, insa a pierdut procesul la Curtea de Apel. ICCJ a judecat recursul formulat de Cris-Tim impotriva sentintei Curtii de Apel si a decis ca dreptul exclusiv de productie al salamului sasesc ii revine acestei firme.

In 2005, societatea Campofrio a chemat in judecata Cris-Tim si Oficiul de Stat pentru Inventii si marci (OSIM) dupa ce comisia de apel a oficiului a dispus emiterea unui certificat de inregistrare a marcii "Salam sasesc" catre Cris-Tim.

Un numar de 39 de procesatori din industria carnii care produceau si distribuiau salam sasesc au fost nemultumiti de decizia OSIM pentru ca trebuia sa renunte la producerea si furnizarea unui produs foarte bine cotat si vandut pe piata.



Citeste si